jjgoeswest

nickelodeon..

Publicerad 2011-06-27 18:19:25 i The United States Of America

..aka Nicoline. Det sammanfattar min midsommar ganska på pricken faktiskt. Jag borde nog egentligen ha visat mitt vackra solblekta ansikte ute idag, MEN jag har varit inne. Det är faktiskt inte helt okej eftersom jag är soldyrkare så om vädret håller i sig så är det solen som gäller för mig imorgon! (y) VARNING FÖR BLÄNDNING!!
får inte glömma att påminna er om att jag åker om 21 dagar!
så nu var det sagt

21:30

Publicerad 2011-06-22 21:30:36 i The United States Of America

sitter och GLOR, jag glor verkligen, på morden i midsummer, jag vet inte men jag verkligen älskar jag verkligen älskar det programmet. Det får mig att vilja flytta till England och stanna där för alltid.
http://www.bloggriket.se gå in här och gör din blogg BERÖMD! jag lovar du kommer bli berömd kanske inte idag inte imorgon, men du kommer att bli den nästa kenzan eller blondinbellan, eller varför inte allas förebild KISSIE!

25..

Publicerad 2011-06-22 15:01:50 i The United States Of America

..dagar tills jag står på Arlanda och säger hejdå till mammsen och pappsen med tårfyllda ögon av sorg och lycka på samma gång.
Alltid på morgonen kollar jag på telefonen, det börjar bli skrämmande tror att min iPhone är min bästa vän, men det är den ju lite så för mina vänner kan ju faktiskt nå mig på min telefon. Iallafall så hade jag fått ett sms och jag kan säga att det gjorde min dag. Vissa ord gör en lycklig och idag fick jag sånna ord nedskrivna bara så där!

26

Publicerad 2011-06-21 08:28:32 i The United States Of America

Racerhojjen gjorde sitt igår och tog mig både in till stan och hem, helt fantastiskt. Chilla galet, alltså helt galet med CC (try to guess who) och efter 100 år kom även min vän Fredrik. Vi kom in på att nu när vi börjar lära känna varandra då då ska jag ge mig av till drömmarnas land, helt fucking unbelievable. Känner lite smått att jag verkligen tjatar på er om att jag ska åka iväg, men det är lite svårt för mig att förstå, det är verkligen det. Att lilla jag Johanna Johansson ska åka iväg i 13 månader och lämna alla (båda) mina fina vänner och min underbara familj här hemma i kalla vemodiga Sverige.
Nu snart om 30 minuter, ska jag åka ner till Tinnis, platsen där saker händer här i stan, that's for sure. Jag är trött, orken är på noll, men med frukost i magen så blir jag som en superhjälte, eller varför inte lillhulken?? För er som inte vet så kallas jag även för lillhulken...
jelly beans, my lover

27

Publicerad 2011-06-20 18:39:58 i The United States Of America

dagar kvar, nedräkningen är pågång! Snart ska jag ta min racerhoj och åka in till stan, kanske lite för bra för att vara sant, jag menar inte alla som har en racerhoj ståeendes alldeles utanför sitt hus. Iallafall på stan ska jag träffa min "vän" Cornelia, som förövrigt är en väldigt fint namn kändes viktigt att delge er den informationen. Vad ska vi göra undrar ni säkert och det ska förbli en hemlighet. Nej klockan rusar iväg och här sitter jag i handduk...
alla borde ha ett par lika fina byxor som jag har!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela