jjgoeswest

njutarn

Publicerad 2012-06-30 06:08:56 i The United States Of America

Jag är som sagt på Hawaii, Mauna Kea, med familjerna Gant och Klein. Alla 9 är helt underbara personer med helt olika personligheter som passar helt perfekt ihop, perfect match så att säga. Jag delar rum med Lydia, Elena och Hannah. Stephen sover med Jennie och Ken, Will sover med Peter och Denice. 
Idag åkte vi till deras "beach", som ligger 2 minuter med bil från huset. Just det, Jennie och Ken har ett hus på Hawaii, glömde den detaljen. Iallfall, stranden är helt underbar. Amazing, och vattnet. Det är hur som helst väldigt fint. Och imorse var jag i vattnet i 2 timmar och efter lunch var jag säkert i i 3 timmar och lekte med barnen, hur roligt som helst ju. Nu snart väntas det mat, Denice och Jennie gör maten. Känner mig lite lat som bara ligger och tar det lungt ska snart ut och se vad dom håller på med, vill ju inte vara för osocial, när dom har bjudit mig hit till Hawaii. Imorgon blir det farmers market
 

Mauna Kea

Publicerad 2012-06-29 20:58:42 i The United States Of America

Nu är jag äntligen här i Mauna Kea, Hawaii. Det är helt underbart här, igår öppnade sig himlen och det kanske inte är bästa vädret inte precis det man tror om Hawaii, men det är varmt precis som det ska vara på Hawaii. Redan igår fick jag äta den omtalade tonfisken och räkorna, MUMS! Nu gör vi oss alla redo för en dag på stranden, hel skönt! ALHOA
kolla den fina pineapplen/annansen på lampan! OTROLIGT VACKER!! 

etttvåtrefyrafemsexsjuåttaniotioelvatolvtrettonfjortonfemtonsextonsjuttonartonniottonTJUGO

Publicerad 2012-06-29 20:53:00 i The United States Of America

Emelie blir 20 år och myndig i Sverige idag, medan jag är mer än 20,5 år och omyndig i The United States of America (just här klingar det faktiskt inte så fint), det är ta mig sjutton inte rättvist. Det borde vara lite rättvisa här i världen tycker jag allt. Ännu en anledning till att hata nittiotvåor. Ligger nu ute i solen och bara sörplar i mig D eller är det C-vitamin, spelar mindre roll vilket av det faktiskt. Ser förmodligen ut som en kräfta eftersom jag och solen här i Californien eller HAWAII inte samarbetar så bra. Iallafall, jag ligger här med en cååååååååcka i handen (det enda jag lagligt får köpa här), och tänker på dig Emelie, det bästa jag kan göra för dig, så mentalt är du på Hawaii, alltid något du kan skryta om på din 20-års fest. 

Grattis,Grattis,Grattis,Grattis,Grattis,Grattis,Grattis,Grattis,Grattis,Grattis, Grattis,Grattis,Grattis,Grattis,Grattis,Grattis,Grattis,Grattis,Grattis,Grattis, jag har alltid velat skriva 20 grattis till en 20 åring, nu kan jag äntligen bocka av det på min lista.

 

hawaii hawaii hawaii hawaii hawaii hawaii hawaii

Publicerad 2012-06-28 15:36:43 i The United States Of America

Hawaii, Hawaii, Hawaii, Hawaii. I 12 dagar  framöver kommer jag att befinna mig på Hawaii, Mauna Kea, och sörpla i mig D-vitamin. Ett bättre avslut på ett helt fantastiskt år går inte att få. Datorn, den kommer att få följa med, SCORE, för jag har hört ryktes vägar dock att det finns internet på Hawaii, men min andra halva (min iPhone som ALDIRG sviker mig) kommer defenitivt att få följa med, så om nu dessa rykten inte skulle vara sanna, så finns ju alltid min iPhone. 

 
bästaste

glad midsommar, sverige

Publicerad 2012-06-22 21:18:00 i The United States Of America

här finns det inte en levande blomma vid vägarna eller i skogen och om det nu skulle finnas det, skulle man väl inte få plocka dom, against the law så att säga. Vädret är iallafall standard mot vad midsommar hemma i Sverige är, kallt, grått, mulet och regningt. Så lite midsommar känsla har jag allt. Ingen krans i håret iår inte, inte heller någon alkohol, istället så ska jag på San Francisco Giants ikväll, baseball för er som inte vet, blir att pälsa på sig, för jag antar att det kommer vara KALLT. Senare idag ska jag hämta Hannah och Stephen och vi ska bara mysa och se på TV idag, SKÖNT! Man kan väl inte få en kalas midsommar varje år....

1, 2, 3, 4, 5 helger kvar i The United States of America!!

Publicerad 2012-06-21 19:32:46 i The United States Of America

Jag har fem helger kvar i USA.
2 av dom helgerna kommer jag glida runt på Hawaii,
2 av dom kommer jag att vara ledig och glida runt i San Francisco eller hemma i landsbyggden,
den sista helgen jobbar jag hela helgen med den nya aupairen medan Peter och Denice är och firar sin 20-åriga bröloppsdag.
men som Sanna insisterade på igår, det är LÅNG tid kvar, LÅNG TID KVAR!!

nittondejunitvåtusentolv

Publicerad 2012-06-19 18:51:22 i The United States Of America

19 Juni idag, på fredag är det midsommar och i helgen är det pridefestival här i San Francisco. Och om jag känner  San Francisco rätt kommer det att bli livat. Annars så kommer 3 guldklimpar hem idag, har inte träffat på 1,5 vecka, lite tomt är det allt, men mina andra 2 guldklimpar har verkligen bara blivit mysigare och mysigare. Helt otroligt känsla.
världens finaste familj som jag har haft tillåns nu under mitt år, dom är verkligen helt fantastiska! LOVE U GUYS!

etttvåtrefyrafemsexsjuåttaniotioELVA

Publicerad 2012-06-19 04:35:56 i The United States Of America

helskotta vad det har gått fort. För två månader sedan åkte emelie hem, för lika många månader sedan åkte mamma och pappa hem. Nu är det bara en månad och några dagar kvar till jag är hemma igen, 11 om man ska vara exakt. Det är lätt att tänka tillbaka hur man kände för ett år sedan, man var hur taggad som helst, man hade hur höga förväntningar som helst, allt var helt fantastiskt. Idag ett år senare, börjar aupairet bli lite för långrandigt, alltid samma visa, alltid samma sak. Men en sak är säker, det här året är det bästa året i mitt 20,5 åriga liv.

ensam hemma 5

Publicerad 2012-06-16 17:59:23 i The United States Of America

Ensam hemma igen, något som verkligen är awkward är att jag inte har träffat min värdpappa sedan i söndagskväll, även fast vi bor i samma hus. LÄSKIGT. Igår var jag bjuden på familjemiddag hemma hos the Kleins, så ensam är jag väl inte riktigt jag har alltid någon som tar hand om mig. Så det är verkligen härligt. Idag ska jag se på Hannahs tennismatch och även titta på Hannahs och Stephens simtävling. Så det är väl vad jag sysslar med idag, imorgon ska jag däremot ut i solen och bara sola, jag ska bli brun eller röd. Jag föredrar faktiskt RÖD!

the deadshadowvalley

Publicerad 2012-06-15 19:45:07 i The United States Of America

dödsskuggansdal yes it is, iallafall gällande internetconnection i mitt rum. Igår fick jag ett sms av min värdmamma, I pulled a Jojo and got burned, själv är jag vitare än vitast, tuuuuuuuuuup. Men jag blir oftast röd, dom är lite nervös inför Hawaii, tänk om jag hem därifrån med hudcancer...jag har det ju i generna
hahah, sådan far sådan dotter...

mööööööööms

Publicerad 2012-06-13 19:13:53 i The United States Of America

haj haj... Solen skiner och jag har det väldigt bra. Det är inte allt för ansträngade att jobba under sommarlovet, eftersom barnen är på camp och har sina egna aktiviteter, lite skönt med. Idag har Stephen sin första piano lektion, spännande spännande. Just ja, igår var jag och såg på snowwhite and the huntsmen, asså herregud vilken bra film, verkligen dö bra! Hel festlig helt enkelt.
3, 4 och 5 augusti kommer bli helt CRAZZZZY!

nu är allt ett minne blott för er lyckliga studenter...

Publicerad 2012-06-10 01:51:07 i The United States Of America

Gissa vad, idag ligger det uppe massor av bilder från igår, 8 juni, gissa om det gjorde mig glad, asså vad är det med studenter... fast jag måste ju medge att det är väldigt rogivande att sitta och titta på alla bilder, okej jag fullkomligt älskar det. Skickade ett väldigt fint rim/dikt till en väldigt vacker tösabit.
.
på andra sidan atlanten sitter jag, även fast det är din dag. Att ställa klockan på 11:30 svensk tid, gjorde jag inte helt utan strid. Jag låg tyvärr och sov, men jag vet att du svepte i dig alkohol. Tiden är nu inne, den 8 juni kommer föralltid bara att vara ett minne. Hoppas att du kommer komma ihåg, jag vet att det kan vara svårt pga detta festtåg. Regn eller sol spelar ingen roll, för ni har ändå noll koll. Idag är dagen när du får vara full i 15 timmar, det kan vara många som utan detta svimmar.Sväng din lurviga på dansgolvet, drick alkohol i mängder, få hem din mössa smutsig och grann, då vet man att din student var sann.

sjung om studentens lyckliga dag, 11 juni 2010...

Publicerad 2012-06-08 19:03:02 i The United States Of America

så himla roligt det var imorse när jag loggade in på facebook och se studentbilder överallt, verkligen JÄTTE ROLIGT. Det är ju inte så att man skulle vilja göra om det och ta studenten igen... HATA STUDENTER, och nästa år kommer jag få se det igen, men då kanske jag har kommit över det. Och imorgon eller på söndag kommer alla skriva i sina bloggar hur underbart det var, och byta profilbild på facebook, jag älskar studenten. Okej nu kanske jag är lite, men bara lite, negativ. Egentligen gillar jag studenten, alla är så himla glada. När jag kommer hem ska jag nog kolla i min student mössa och alla prylar man fick runt halsen, det ska jag göra.
Annars, så ska jag hämta Stephen om 1,5 timma. Vi ska äta lunch, sedan ska vi hämta Matt och vi ska åka till Walnut Creek för att se på............................... (hade hoppats att ni hade varit tvungna att skrolla ner, men det här duger) MADAGASKAR 3. Jag älskar att ta hand om barn. Sedan ska vi till simningen. Efter det ska jag packa mina kläder som jag ska ha med mig till Tahoe, och sedan tar jag jeepen och börjar köra upp!! Kommer bli hel festligt. Jag ska nog dunka, celine dion, hahahah. Eller 96.5 på radion. Väldigt bra låtar måste jag säga.
hahah gillar den sista bilden för att jag ser så himla skeptiskt ut. hahah suck på mig..

chingchong cykelstång...

Publicerad 2012-06-07 21:46:03 i The United States Of America

nu är nationaldagen till ända... är det någon som vet varför vi firar nationaldag? hahah, nej jag vet faktiskt inte...
Idag är torsdag, inget speciellt händer idag. Jag har vikt tvätt, sett lite på Sagan om de två tornen och Harry Potter och dödsrelikerna del 2, medans jag vek tvätten. Nu ska jag duscha. Sedan ska jag hämta Hannah och Stephen. I eftermiddag har vi kinesiska sista kinesiskan. Och vet ni jag kanske gör min sista carpool idag. Hur sorligt är inte det? Min sista carpool....

Du gamla du fria, du fjäll höga nord, du tysta du glädjerika skö..

Publicerad 2012-06-06 17:57:40 i The United States Of America

..na, jag vet att du är och förblir vad du var, jag ja vill leva jag vill dö i norden.
En liten del av vår vackra nationalsång. UNDERBART. Skönt att ni får vara lediga hemma i Sverige, skönt skönt skönt skönt skönt skönt skönt. Fast 30 grader varmt med inget moln på himmlen kanske väger upp endel. Eller okej väldigt mycket! Så GRATTIS SVERIGE.

här vare livat....

Publicerad 2012-06-06 17:20:40 i The United States Of America

tjabbatjenahallå bloggen.... Barnen har snart sommarlov, väldigt snart, nu på fredag den 8 Juni. Då tar även alla studenter hemma i Linköping studenten. Tänk när man själv var där för 2 år sedan, tänk att få göra om det igen, att vara full i 15 timmar är ändå helt okej. hahaha. Annars är det väldigt lugnt här hemma, det rullar på som vanligt, nu blir det ju lite mer variation under vardagen, vilket är skönt. Så min tid kvar här kommer gå väldigt fort. påtal om tid, Elin åkte hem igår, känns lite konstigt eftersom hon alltid har varit här liksom och nu är hon hemma i Sverige, KONSTIGT. Det stora för igår var Grants (Sannas värdbarn) present. Det är en runt genomskinlig plastboll, och inuti är det som en labyrint, som är gjort av blå, gråa eller vita plastdelar, det kan vara som en trappa, eller rör eller bara en plastbit som man måste följa med den lilla järnkulan som finns i bollen med. Jag blir ju knäpp, Sanna blir ännu knäppare, det värsta är att vi sitter där och är rå seriösa. Mitt rekord är pinsamt, max är 125 steg. Sannas rekord är 35 eller något. Mitt är 25 så där sa jag det. Grant (som är 7) har 17 som rekord. HUR PINSAMT ÄR INTE MINA 25 DÅ?


Sanna, min tröjja saknas forfarande...

angrybird

Publicerad 2012-06-04 22:07:57 i The United States Of America

det är måndag och tvätthögen är värre än någonsin, mitt liv leker! IDag regnar det tyvärr, inte alls något trevligt väder. BLÄBLÄBLÄBLÄBLÄ HAr jag berättat om min angrybird jag har i bilen?? Den är suttit i min bil i snart 10 månader, och den är gör läcker, och alla barn älskar den, hahahha! Den har fått lite olika smeknamn, men det som alla barnen kallar den är shaaaackaboooodiee...

FÖRSTA JUNI, FIRST OF JUNE, 1 JUNI, 1ST JUNE

Publicerad 2012-06-02 04:16:28 i The United States Of America

Helt otroligt att det är 1:a Juni, var tog ”våren” vägen? Något som är ännu mer otroligt är att jag matchade med the Gant Family för mer än ett år sedan, asså WTF... Hur fort går inte tiden. Jag var hur glad som helst, jag gick på lätta moln, och jag vet fett taggad på ett år i USA. Jag var hur nervös att prata med Denice, eller när jag hade fått ett mail från henne typ dansade jag av lycka. Idag är det vardag, hon är alltid runt omkring mig och världens bästa hostmom, inte alla som har den turen. Nu efter 10 månader och 14 dagar i USA, längtar jag hem till ett grått, kallt och regnigt Sverige. Vad är det med mig? Vem gör det liksom? Vem föredrar Sverige framför Californien?? Jojomensan, Johanna Johansson det. Åhh vad jag kan bli irriterad på mig själv ibland. Vi får väl se hur jag trivs efter en vecka i Sverige....


Ps. Sanna när du läser det här, nästa gång vi ses kan du gärna ha med min blommiga tröjja saknar den.. Ds.

Ps2. Läs dom feta bokstäverna i texten så blir du glad Ds2.


hur glad kan en människa egentligen göra en? väldigt väldigt väldigt väldigt

Publicerad 2012-06-01 17:56:08 i The United States Of America

Jag tror Stephen är den underbaraste lilla 6,5 åring jag känner. Okej, jag känner ingen annan... FAIL. Iallafall....
.
Stephen:Do you know what I like about you Jojo?
Me: I don't know what do you like about me?
Stephen: Everything
Me: Are you sure? Even when I'm mad? or annoying?
Stephen: Yes, my mom get's mad sometimes, everyone gets mad. So I really like you.
.
Asså så himla SÖT den där killen är. Jag visste inte riktigt var jag skulle ta vägen. Han är iallafall världens bästa lilla 6,5 åring that's for sure. Vi var även på biblioeket och läste en JÄTTE roligt bok, hahha jag och Stephen skrattade så att vi grät. hahah

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela