jjgoeswest

Berkeley, Walnut Creek

Publicerad 2011-07-31 06:20:22 i The United States Of America

det händer mycket här borta i The United States of America.
Igår hängdes det lite i Berkeley, spelade beerpong, nybörjarturen var som bortblåst! Nacken är stel och då menar jag riktigt stel helt otroligt! Emelie och jag hittade till Walnut Creek helt utan GPS idag, applåder visslingar och jubelrop. Det finns så mycket fint MEN jag köpte inget, ska nog dra en sväng dit nästa vecka och spendera lite amerikanska dollar, tror det kan göra The United States of America rikt! Svänger förbi Tahoe imorgon och stannar där en vecka, mest bara för att titta på stenar, pinnar och träd, jag kanske till och med får lov att gå ner och bada själv om jag är snäll.
har fått en hemligbeundrar WONDER WHY?

The United States of America, Orinda.

Publicerad 2011-07-28 05:24:14 i The United States Of America

snart en vecka i mitt nya hem, mitt rum är AMAZING, okej hela huset är det.
Har hunnit med en hel del bara under min första vecka som aupair i The United States of America (tycker det klingar lite finare än USA). Jag har haft filmkväll med barnen, FÖRSTA KVÄLLEN. Strongt av mig att få alla tre i bädd  tycker jag, så jag kör en tumme upp på den. Sedan så har jag även kört raffting, awesome. Något som man inte förstår är att alla barn här i U(nited) S(tates) of A(merica) har camp, typ alla veckor på sitt sommarlov, typ segling, målning, fotboll, lacrosse, cheerleading, keramik, golf etc. hur lycklig skulle man vara som barn om man fick prova och göra alla dem här sakerna? SUPER HAPPY! Jag har hunnit med en yoghurt på yoghurt schack, LOVELY gonna be adiccted. California, är ett ställe ALLA borde åka och besöka verkligen, jag älskar det, och Tahoe hur underbart som helst man känner sig lite som hemma, och jag borde nog även dra en sväng till IKEA med lite svenska chicks för att öka på hemma feelingen. För saknas gör det här borta så att det gör ont tillräckligt, därför kan IKEA göra susen för mig.
24/7 pappa födelsedag
25/7 förlovningsdag
26/7 mamma födelsedag
Många talesätt är sanna men det här är extremt.
man inser inte hur mycket man älskar någon/några förän man inte har det hos sig längre.

NYC

Publicerad 2011-07-19 03:14:39 i The United States Of America

så, idag så har man även klarat av att dygna är hyper, eller lite smått iallafall! En sak är säker och jag kommer att somna gott. Jag kom nyss hem från the shoppingmall, med två andra fina flickor från Sverige!

+

Publicerad 2011-07-17 17:33:50 i The United States Of America

ett fett stort + jag tror seriöst att min väska väger 1000 kg. om ett dygn är jag i New York, och om yttligare fem dagar är jag hemma i San Francisco(eller mitt nya hem iallafall). HERRE GUDARS!
so long!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela