jjgoeswest

The United States of America

Publicerad 2011-11-29 17:57:52 i The United States Of America

Vad gör jag egentligen i USA?? Varför är jag aupair? Vill jag spendera ett år för att plocka upp kläder, städa efter barn? Är det verkligen det jag vill lägga mitt år på? Fast vad skulle jag har gjort hemma? Gått hemma, försökt skaffa jobb, varit ett barn fortfarande som tiggde pengar av mamma och pappa när det krisade. Egentligen är jag nog glad att jag är här. Fast vissa stunder är väldigt jobbiga. Det kommer perioder, och just nu är det en sådan period när jag bara vill ha kärlek i massor. Jag vill inte se alla som jag älskar på en datorskärm, jag vill ha dem här hos mig just nu. Jag vet att när jag kommer hem kommer jag vilja komma tillbaka, för det jag har hemma kommer att finnas kvar där, men det jag har här kommer jag ALDRIG att få tillbaka igen och det gör ganska ont när man tänker på det. Jag har verkligen världens underbaraste familj, men ibland räcker inte det. Ibland måste man ha sin riktiga familj, för det är dem som ger en all den kärlek och bekräftelse som man behöver. Ingen familj är perfekt.

min amerikanska familj
ÄLSKAR ER

10000 röda rosor

Publicerad 2011-11-29 06:52:07 i The United States Of America

Första dagen efter en låååååååååååång och skön ledighet. Kidsen var lite buttra imorse, men gick över och i eftermiddags har dem varit som små änglar, mums på det! Fick sluta redan vid 17:00 idag, väldigt skönt! Imorgon blir det mest skjutsande på barnen och så självklart TaeKwonoDo, inte mig emot! Ikväll åkte jag med Sanna och Emelie till Walnut Creek, jag skulle väl köpa mig en tröja men nej, Emelie skulle väl köpa sig regnboots men nej. Ganska onödigt ja, men alltid trevligt att träffa S och E.
snyyyft.. så vackert!
Kolla brevlådan idag och vad ligger där, ett brev från mamma och pappa, herregud vad söta dem är... och vad fick jag ett födelsedagskort som man väcklar ut till en jätte fin rosa ros! massa massa massa massa massa mssa TACK

26 November = 20 ÅR

Publicerad 2011-11-26 21:13:46 i The United States Of America

Så har även jag börjat bli gammal.
Kan man säga att jag har födelsedag i 33 timmar?? bor ju i USA, men jag har ju födelsedag i Sverige med? haha jo jag har nog ade min längsta födelsedag EVER.
Vaknade tidigt idag av att jag hörde fotsteg i trappan, småprat, dunsar i köket, skrammel i köket, papper som prasslade. Får ett härligt telefonsamtal från Björn och Frida, jag älskar er. När jag kommer ut ligger det en teckning från Elena, så himla gullig hon är. Sedan går jag in på toan och vad ser jag, jo dem har målat över hela spegeln, asså dem är verkligen hur söta som helst. När jag kommer ner får jag pannkaka och te till frukost, under förmiddagen spelade vi spell och kollade på TV. Kidsen och Peter tog på sig sina skidor och drog 3 åk i backen, när jag senare träffar Peter säger han att det var helt okej att åka men inte mer. Jag är alltså glad att jag skippade! På kvällen gick vi ut och åt på resturang. På min efterrätt fanns ett ljus, FINT! Dem sjöng även för mig på resturangen! En helt okej födelsedag helt enkelt.
BRITTA JOHANNA JOHANSSON, 20 ÅR.

25 NOVEMBER = 19 ÅR

Publicerad 2011-11-26 08:26:47 i The United States Of America

Berith Elisabet Johansson
Karl-Gustaf Hans Johansson
ringde precis och gratulerade mig, dem började självklart med en skönsång.
Ni är väldigt fina och gulliga. Pappa sa precis att om vi hade sagt att du inte skulle fira din 20-årsdag i Sverige för 5 år sedan hade vi båda två skrattat lite lätt, jag menar om någon hade sagt det för ett år sedan hade jag inte trott på det för det är verkligen konstigt, ingen som kommer in och sjunger för en, ingen som ger en megastor kram och blötpuss på kinden. AJA om 35 minuter är jag 20 år här i USA med, så jag kommer somna som en 19 åring och vakna upp som en 20 åring.
GODNATT

haha ganska rolig, men ändå väldigt söt bild!

Min vän Nicoline Lind

Publicerad 2011-11-25 02:22:52 i The United States Of America

"great friends are hard to find, difficult to leave and impossible to forget"
.
Nicoline är nog det finaste namnet jag vet, jag älskar att mina bröder hade svårt att komma ihåg det och började kalla dig för Nicolett, Nikotin, Nickelodeon. Tror du alltid kommer vara deras Nickelodeon, alltid.
Jag saknar att kunna gå ut på krogen men ändå kunna vara nykter och ha roligt, jag saknar att kunna skicka ett super töntigt sms och någon snygg kille jag har sett och få ett supergulligt svar tillbaka, jag saknar att kunna ringa dig, jag saknar att kunna ta en lunch med dig, jag saknar att kunna fika med dig, jag saknar att gå till gymmet med dig. Jag glömmer ALDRIG när vi såg tre killar i bowlingskor kl. 23:00 på ågatan och bar sina egna skor i plastpåsar. Jag saknar att få höra allt skvaller om mannen i ditt "förra" liv. År 2011 hade jag mitt livs midsommar, allt var perfekt. En finare vän än dig får man leta efter. En vän som alltid förstår en vän som alltid finns där, det är du. Trots att vi har ett hav emellan oss, vet jag att det alltid kommer var vi när båda två kommer hem till Sverige igen. En stor kram och det kommer vara vi igen. Ett år ifrån varndra är inget, vi har hela livet framför oss.
den här bilden säger ett ord: KÄRLEK

snö snö snö jag vill ha mera snö

Publicerad 2011-11-24 01:09:07 i The United States Of America

ny dag, i SNÖIGA Californien inte vanligt! Vaknade och tänkte men fasiken vilken bra ide jag duschar...när jag precis fått vatten över ansiktet, är min första tanke, *****. Till min lycka har vi bestämmt att vi inte ska åka skidor. Att åka skidor och ha använt vatten eller kräm som är återfuktande, är ett stort NEJNEJ. Jag vill inte få köldskador i ansiktet. Jag har precis provat pjäxor (samma som jag har hemma, MUMS), fick se mina stavar(samma som jag har hemma, MUMS), fick se mina skidor (inte samma som jag har hemma, TYVÄRR). Idag har vi fixat, med lite skidor. Vi hämtade barnens, och så lämnade vi in mina så att dem passar min längd och min vikt. Denice skar sig i fingret så nu kan hon inte göra något. Hon höll på att svimma, så hon gör nog bäst i att sitta stilla. Tur att Peters pappa är föredetta doktor, så hon kunde få mycket  hjälp. Idag blir det fortsatt mys, och imorgon är det thanksgiving (ätarnas dag). Tror det regnar ute så jag är inte så jättepepp på att åka skidor, hoppas inte att dem är det heller, eller kidsen är, men vet i tusan hur dem vuxna känner sig. Skjuter hellre upp skidpremiären när det är mer snö på backen.
Mitt leende är att dö för. Kolla även mitt högra öga (om man kollar på bilderna) mysko eller vad???
3 DAGAR KVAR

Porsche Cayenne

Publicerad 2011-11-23 08:22:25 i The United States Of America

Tog gröna faran och satte fart mot Tahoe i eftermiddags. Att Peter har en Porsche Cayenne gör mig glad, jag älskar det.
.
Ligger i mitt skrymsle här i Tahoe, inga fönster, bara en säng. Känner mig lite som Harry Potter, om man bortser från familjen. Thanksgiving är på ingång, fast här spelas det julmusik vilket jag ÄLSKAR. Snön ligger på marken och det känns om hemma, trots att jag är 3500 m över havet. Vet att ni inte har snö hemma i Linköping, men ni fattar grejjen. Dem här fem dagarna här uppe i efterlängtade, och att det är Thanksgiving är bara ett stortstortstortstort plus, verkligen.
.
Nu slocknar snart mina små blå...

5 days to go

Publicerad 2011-11-22 06:44:02 i The United States Of America

Har jag hunnit göra allt man vill hinna göra på innan man ändar från ett till två, jag hoppas verkligen att jag har det, eller det är en sak som jag inte har hunnit göra ännu, fast det lär jag göra snart så jag är lugn ändå. Idag är det som sagt 5 dagar kvar till jag blir 20 år, äntligen är det även min tur. En sak till idag är det 4 månader i familjen och där mer är 1/3 av mitt år klart. Känns konstigt men ändå himlans bra!
.
Thanksgivingveckan är i fullgång. Idag var jag och barnen på skyhigh, ja jag glömde ta kort FÖRLÅT! men det är iallafall värsta stället, det var studsmattor överallt, till och med på väggor, coolt??? Efter två timmar hade vi studsatt färdigt. Vi åkte till Jamba och Noas, mums! På eftermiddagen hade vi piano och TKD, mums! Lite mycket mums kanske på en och samma gång, men det var det värt. På kvällen nu så bestämmde jag och Sanna att åka till CCF istället för gymmet kanske inte det bästa bestluet vi har tagit, men men... Nu mår jag illa istället, GÖTT. Imorgon vid 16:00 tar vi porchen upp till Tahoe för att stanna där tills på söndag. OCH JA DET ÄR SNÖ OCH FÖRHOPPNINGSVIS ÅKBART, JAG HÅLLER TUMMARNA!

ALL I WANT FOR X-MAS IS YOU!

San Francisco, Haight-Aschbury

Publicerad 2011-11-21 09:31:39 i The United States Of America

okej jag ligger och tittar på "Dear John" ganska deprimerande, FAKTISKT.
Tog barten in till San Francisco, vid 11. Tog bussen till Haight-Ashbury, för att köpa mina Jeffery Cambell, men nu är dem mina, hur glad som helst är jag. LOVE THEM. När vi kom hem från San Francisco så åkte vi till Walnut Creek för att lämna in mina gummistövlar och köpa hunter istället, men det blev inget av det vilket var göttigt för min plånbok. Emelie och jag stannade på Panda för kvällmat och vem kliver inte in genom dörren, jo SANNA! Vi tre såg även Twilight ikväll antagligen dem sista i världen att se den, men men nu är det gjort. Min vecka ser hur bra ut som helst, I LOVE IT. Kidsen är lediga, och imorgon ska vi förhoppningsvis till Skyhigh och sedan kör vi musik och TKD, på tisdag ville Lydia göra något sedan kör vi musik och TKD. På tisdagkvällen tar vi Porshen upp till Tahoe för att stanna tills på söndag. Vi ska åka skidor, jag är hur taggad som helst, jag har verkligen längtat efter att få ställa mig på ett par skidor igen, ME LIKE ALOT så att säga.

SURPRISE SURPRISE SURPRISE

Publicerad 2011-11-19 21:40:20 i The United States Of America

Kan väl inte påstå att jag var världens bästa kompis igår, ganska tyken, irriterad och allmänt bitter. När jag kom hem med Emelie hade jag planerat att vi skulle ha filmkväll, Harry Potter och fången från Azkaban stod på schemat. Sanna skulle även palla sig hit. Som vanligt gick vi in genom garget, ser Sannas skor och ett par okända rosa converse. Började bli lite fundersam, Emelie hade även betätt sig väldigt konstigt på slutetav dagen, typ ljugit tagit 1000 år på sig med allt vi gjorde. SEGT. Det var mörkt inne i huset och fram hoppar Sanna, Amanda, Caroline, Tove och Jakob, ett överraskningsparty till mig. Och ja jag blev överraskad det blev jag, ni lyckades trots att jag nästan kom på er, inte allt för diskreta alltså. Tidigare underdagen började jag fundera över varför Denice inte hade frågat mig mer om jag ville förlja med till Tahoe, men ja nu i efterhand kanske man förstår varför...Hur underbar är inte min värdmamma som hade fixat allt?? Vi hade en väldigt roligt kväll, taco, lekar, dricka och städning... Sanna och Amanda somnade sött i min säng. Men innan dödade jag min heliumballong, roligt! Jag gjorde en videoblogg till Amandas blogg, den blev riktigt BRA!
TACKTACKTACKTACKTACKTACKTACKTACKTACKTACKTACKTACKTACK
TACKTACKTACKTACKTACKTACKTACKTACK
TACKTACKTACKTACKTACKTACKTACKTACKTACKATACK


Cornelia Carlin CC, Johanna Johansson JJ..

Publicerad 2011-11-18 23:11:44 i The United States Of America

.. jag tror att vi två är menade för varandra heltkalrt. Jag menar hur många har samma intialer i sitt förnamn och efternamn? PRECIS
Att något så blött, kallt, jobbigt kan vara en mötesplats. Man hittar sin underbara vän, man simmar tillsammans, skrattar tillsammans, man tävlar tillsammans, man tränar tillsammans, någon slutar, man tappar kontakten, den andra fortsätter simma, den andra skaffar sig ett liv, den andra har inget livet, den andra slutar och skaffar sig ett liv, dem båda träffas igen, båda har förändrats, dem hittar tillbaka, dem kommer aldrig släppa varandra igen.
.
Jag saknar dig Cornelia, jag vill att du ska veta det. Jag saknar att kunna ringa dig, jag saknar att kunna göra alla konstiga saker med dig. Jag vill kunna köpa en chokladbanan lägga den marken och skratta, jag vill kunna dansa runt en julgran på stora torget och ha jätteroligt, jag vill kunna spela in en film och sedan titta på den och tänka va fan... jag vill kunna spinna med dig, jag saknar att kunna skicka iväg ett sms och få ett kanske lite för konstigt svar, jag vill att du ska tycka att jag är jobbig när jag smsar för mycket, jag vill att du ska komma hem till mig och spela hasse och tage och sedan sitter vi och fnissar åt det, jag vill att du ska visa mig youtube klipp och skratta tills jag gråter, jag vill kasta jordgubbar i sjön, jag vill åka och kolla på julkonsert och upptäcka att vi är på felställe, jag vill köpa godis i en lyxigburk istället för en papperpåse med dig, jag vill ringa till platens för att du ska få komma in och sedan upptäcka en vecka senare att det inte fungerar längre... Det händer alltid något när jag är med dig och jag älskar det. Att jag åkte hit till andra sidan jorden är nog ändå det bästa jag har gjort, för nu vet jag att det kommer vara du och jag för alltid. Jag vill egentligen bara säga att du är en underbar vän, även fast du känner dig ful, fet, äcklig, misslyckad att alla vill dig något ont ibland, kommer jag alltid att sitta på dina högra axel.
DU ÄR FIN DET SPELAR INGEN ROLL VAD ANDRA TYCKER FÖR MIG ÄR DU HELT ENKELT BÄST SAKNAR SAKNAR SAKNAR SAKNAR SAKNAR SAKNAR SAKNAR SAKNAR SAKNAR SAKNAR SAKNAR SAKNAR SAKNAR IHJÄL MIG EFTER DIG!

1/3, 4 månader, 120 dagar, 2880 timmar, 172 800 minuter och 10 368 000 sekunder...

Publicerad 2011-11-18 22:46:21 i The United States Of America

... av mitt år här borta är gjort. Det var då jag såg mamma och pappa för sista gången gråtandes på Arlanda, gråtandes tillsammans med Martin, ett hejdå till Nicoline som gick lite för fort, en vacker sommardag vid en sjö med Cornelia för att säga hejdå, en fin kväll och där fick jag min sista kram av Matilda, min sista bamsekram från världens bästa mormor, ett kanske lite för okänslosamt hejdå till Björn, en god lunch med Frida i solen i Stockholm. Det känns konstigt, på ett underbart sätt, men det här varit dem bästa månaderna, dagarna, timmarna, minuterna och sekunderna i mitt liv. Var väl det jag ville säga, ibland så är även jag lite känslosam av mig.
CHECKA MITT HÖGRA ÖGA(om man kollar på bilden annars mitt vänstra) ASSÅ DET ÄR ALLTID MINDRE ÄN DET ANDRA, CP ÖGA!

ten days to go

Publicerad 2011-11-16 23:04:25 i The United States Of America

HITTADE MINA NYÅRSTROSOR IDAG PÅ VICTORIA SECRET!!'

köpte även en jamba

Jag har gjort USA en tjänst idag, jag har gett dem lite pengar och i utbyte fick jag lite grejjor! Bra byteshandel tycker jag! Emelie sitter här och fnissar som vanligt! Vår tredje part är inte här, hon är ute på vift!! Som jag skrev tidigare i veckan kommer jag att vara ett monster för barnen, men vad gör det?? Idag och imrogon är det TKD, det är där monster-johanna kommer in i bilden. hehehhe
FÖRESTEN 10 DAGAR TILLS JAG BLIR 20, HEJDÅ TONÅREN!

ensam mamma (söker)...

Publicerad 2011-11-14 00:12:48 i The United States Of America

Here we go again...
ensam mamma igen till tisdag, tror det kommer gå helt okej har gått okej i 2 timmar känns bra! Om 2 timmar åker alla barn hem från oss och vi ska åka och köpa slusch och beställa pizza, tror det kommer bli AWESOME!
Kidsen kommer tycka att jag är värsta monstret i slutet av veckan för vi ska till TaeKwonDo varje dag förrutom fredag. På torsdag ska jag locka dem med yoghurtshack får se om dem biter på betet HOPE SO!
HERE WE GO AGAIN, lite bowling på eftermiddagen...

FRÅN en normalt levande tjej TILL en fler barns levande mamma

Publicerad 2011-11-13 08:48:34 i The United States Of America

sjukaste grejjen EVER, eller ja typ iallafall...
I Sverige (har konstigt nog lite svårt att kalla det hemma just idag) satt man och pratade om killar, mode, träning och så snackade man skit såklart. Hemma (just idag känns Orinda som mitt hem) pratar man om tvätt, städning och hur barnen beter sig. Ska verkligen tjejer vara som medelålders kvinnor som har barn? Tänk vad allt förändrars? Hur mogen man har blivit.. JA Emelie och Sanna, jag äldst och beter som det också se mig som en förebild.
.
Idag skulle vi, jag sanna och emelie såklart, åka in till San Francisco men vi stannade här för att Sanna skulle slippa vara själv, men imorgon så åker dem in trots att jag inte kan följa med, snälla "vänner" man har. Så vi åkte till Walnut Creek, Blockbuster, Safeway, Emelie Cribe. Vi kollade på hide and seek och Pottan(Harry Potter 2).
.
Imorgon så är jag själv med barnen från kl. 13:30- tisdag 18:00 känns skönt, eller? Men ärlligt så är kidsen underbart goa så jag kommer att klara mig väldigt bra ändå ska ni se. Både Denice och Peter åker iväg, men Peter kommer hem tisdag och Denice fredag. Och snart så är det min födelsedag, men det har väl ingen missat.
SÅ HÄR GLAD VAR JAG I NYC, NÅGRA TIMMAR EFTER ATT JAG LANDAT!
SNYGG

The United States of America

Publicerad 2011-11-12 20:36:33 i The United States Of America

vad hände igår då, det vill väll alla veta, eller? Jag fick sovmorgon ganska så skönt, till 08:30. Mina kids ville promt ha dounats så jag åkte snällt och köpte lite dounats till dem, snäll som jag är. heheh en sak som är lite roligt är att, dem på Starbucks vid Safeway i Orinda, vet vad jag vill ha, fast jag har bara varit där 5 gånger totalt sedan jag kom hit. Jag måste alltså ha gjort ett gott intryck på dem, eller? Jag tror/vet det. Jag åkte och hämtade Emelie, så det var skönt att hon hängde med oss hela dagen. Vi åkte dollar tree, Target, Bowling, Micheals, blockbuster och sedan hem hit igen, var hemma i en kvart innan Denice kom hem igen. Jag var tvungen att åka tillbaka till target för att köpa en PILLOWPET det var en svampbob. I LOVE HIM. Hade sedan tacokväll hos Emelie(som är ensam en helvecka nu).
.
Nej nu ska jag snart åka och hänga lite med Emelie och Sanna, roligt roligt roligt roligt roligt roligt roligt roligt roligt roligt roligt roligt roligt roligt roligt roligt. SEE YOU.

elite

Publicerad 2011-11-09 23:44:16 i The United States Of America

jag och Sanna har hittat en superduper affär, i Walnut Creek. Där man kan lägga lite för mycket pengar, det är en sportaffär men sjukt fina saker. Det är ju bättre att köpa sådana saker än vanliga kläder eller hur?? JA, PRECIS.
Sa jag att jag har tagit körkort förresten? hehe NEJ det sa jag inte.. Så here we go, jag har tagit körkort. , F*CK U alla där hemma som inte har tagit svenskt körkort, själv har man ju tagit två, inte illa, inte illa. ursäkta för språket mamma och pappa men ibland räcker inte vårt fina svenska språk till. Börjar om 1,5 timme, SKÖNT. Då bär det av till TKD. Orkar jag verkligen hänga med Sanna en gång till idag? KLART att man gör, eller?
.
Sedan måste jag bara säga en sak, det är något med Göteborgare som jag gillar ganska skarpt, eller iallafall Sanna IBLAND!
ja det är samma Sanna som på dem andra korten!!

GANT=LOVLEY

Publicerad 2011-11-07 19:13:15 i The United States Of America

KLOCKAN 06:00(egentligen 07:00) hör jag twinsen utanför min dörr. Ingen kom in SOM tur var. Nu har även USA vintertid, så jag fick sova en timma extra vilket var SUPERSKÖNT. Stiger ändå upp kl 08:00???? suck. Jag skypde med mormor, mamma och pappa så det var värt att stiga upp lite tidigare. Fick även upp älskade Nicoline på tråden, skönt att få höra hennes röst igen. Jag, kidsen, Denice och Peter skypade även med Caroline(gammal aupair), dem blev glada, och tackade mig så gott för att jag tog mig tid att hjälpa till så att dem fick skypa!
Åkte med Willard till bälsttest i Taekwondo, han är så himla cool/söt den killen. Han knäckte brädor med fötter, händer och armbågar, kan man inte tro när man ser honom på träningarna alltid. heheh.
Sanna bad mig komma och plocka upp henne, och när jag åker in på hennes CT, ser jag en man som står och försöker vara cool och verka duktig på basket, det var tydligen hennesvärdpappa, hehehe.
Vi åkte till WC för att köpa skor, jag fick med ett par gula och blå (sverige), Sanna ska köpa ett par asfräscha ROSA, senare i veckan. På vägen hem plockade vi upp Will som hade varit på Lacrosseträning.
Som vanligt åt jag och Sanna, Emelie söndagsmiddag här hemma hos mig, kollade på Desperate housewives.
.
Har ju glömt att berätta att Elena har ett klassdjur som heter Coco, fy f*n. Det har varit cocomani här hemma i helgen, coco hit, coco dit. Det är en hamster. Jag är lite förundrar övet at den är i liv efter helgen hemma hos Gants. Fast Elena påminner ganska mycket om mig själv när jag var 7 år, iallafall hur man behandlar djur. Jag fick i uppdrag att städa buren så det gjorde jag "glatt", fick som tur hjälp av Sanna och Emelie. Något ni bör veta är att det finns 9 steg u hur man byter på en hamster, det första steget är att placera Coco i en rosa träningsbur/ put coco in the pink exercise ball. Jag dog lite av skratt.
.
Ni som har tänkt att komma hit till Californien, NI MÅSTE SE UPP FÖR DEM 2 CM HÖGA STENARNA.
WATCH OUT

13:49:45

Publicerad 2011-11-05 21:49:47 i The United States Of America

Nu undrar ni säkert, hur lång tid är det egentligen kvar tills Johanna fyller 20 år...jag ska säga att det bara är 21 dagar kvar nu tills jag blir 20. Och nej jag gör inte värsta grejjen av det här, okej
.
Igår så tog jag, Denice, Elena, Lydia och Will "the flueshot" känns bra, nu kommer jag nog inte bli sjuk i vinter, heheh. Vi hyrde lite movies, jag ska nog kolla på cars2 idag, tror ni det går även fast jag inte har sett ettan, tror jag kommer få stora problem att hänga med i handlingen, suck.
Åt middag med familjen och deras vänner. Asså jag dör, Denice lagar den godaste maten. Vi fick amerikans köttfärslimpa, MUMS, quino med tomater, och risotto(fast med couscous istället, så egentligen var det ju inte risotto). Asså hon gör verkligen godaste maten, jag äter och äter, men jag har börjat hejda mig själv, för jag vet att jag får lika god mat nästa dag.
JAG fick åka och hämta Amanda på Lafayette Bart, för hennes såkallade vän Sanna hade inte tid. Vi åkte hem hit och hade movienight, lite mysigt sådär. Och Amanda är min nya själsfrände, HON ÄTER MED POPCORNKÄRNOR LOVE IT. Fick mig några rejällt goa skratt under kvällen, vilket ni med kommer få nu. Men Sanna jag tycker jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte mycket om dig ändå.
Det roligaste är att hon inte gjorde sig till, utan enligt henne själv, så råkade hon bara bli så ful...

här var det livat i holken...

Publicerad 2011-11-04 05:05:07 i The United States Of America

ett gott skratt förlänger, mitt liv kommer nog bli ett par miljarder längre efter detta år. Tur att jag har Sanna som jag kan skratta med(åt). hahhaha.
Idag så har jag och Sanna varit i WC, hittade världens och då menar jag världen fräsigaste armband, JAG ÄLSKAR DET! Måste också tillägga att jag verkligen gillar kidsen mer och mer, jag vet att jag har skrivit det massvis innan, men asså jag gör verkligen det på riktigt. Idag var dem hur goa och glada som helst. Fick massakramar, hålla handen, sitta i knät, sitta nära, godnatt kramar, läsning med dem liggandes på mig. Jag säger det igen, jag är på rätt plats på jorden, inte alla som känner det inte.
Nej, nu har Grey's börjat, måste tillägga att pappa arbetar på ett företag som gör plåtbitar till morderna sjukhusaparater som finns
greys. (nej han gör inte plåtbitarna utan företaget gör, annars vet jag inte hur det skulle sluta, snett och vintt I guess)

rädd,obekväm,lycklig? rädd,obekväm,lycklig? rädd,obekväm,lycklig? rädd,obekväm,lycklig?rädd,obekväm,lycklig? rädd,obekväm,lycklig?

Publicerad 2011-11-02 17:05:36 i The United States Of America


Julen är här och lyser frid på jorden. Glädjen är stor i ett barns klara ögon bor den. Julen är här i våra mörka länder. Kom låt oss ta varandras händer, när julen är här.
.
Egentligen borde jag vara rädd, men något inom mig sken upp idag när jag gick in genoom dörrarna på starbucks. När jag klev in genom dörren såg jag dem. Jag såg dem. Min första känsla borde vara rädsla, men det var den inte, hela jag sprudlade av glädje. Där framme där dem annars ganska tråkiga muggarna brukar stå stod, nu röda muggar med snöflingar och snögubbar. Jag ville börja dansa, hade ena foten uppe på en stol, men jag hann hejda mig i sista sekund. TUR DET!
Kidsen säger att det är höst ute nu, och jag måste nog instämma, tyvärr. Dock så har jag fortfarnade på mig shorts, men en hoodie är ganska välbövligt nu. När föll det sista lövet hemma i Sverige i liksom? Och första snöflingan? heheh. Jag har det nog bättre än vad jag någonsin kunnat tänka mig. Solen skiner alltid här i Californien. (lite internationellt att använda C istället för K), alltid kanske är en överdrift, fast det är sant. Vill ockå meddela att jag aldrig har ljugit hela mitt liv.
LYCKLIG!

Hej, jag heter Britta Johanna Johansson och är en kvinna på snart 20 vintrar, hahah

Publicerad 2011-11-01 20:04:52 i The United States Of America

idag börjar nedräkningen, idag är det 25 dagar kvar av mitt tonårsliv och i och med det så är jag snart vuxen hemma i Sverige, känn på den allihopa. När jag tänker på att jag fyller 20 ÅR blir jag lite tveksam om den verkligen stämmer, jag menar jag känner mig inte alls som 20 år. Har jag räknat fel på något år, eller har mamma och pappa ljugit om min ålder?? Jag börjar tro på det sistnämnda mer och mer. Tänk er när jag presenterar mig, hej Johanna 20 år, HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA, jag DÖR.
fulast var Johanna på snart 20 vintrar...

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela