jjgoeswest

LINKÖPING

Publicerad 2012-09-29 18:14:39 i Kalmar, HRM

ja så var jag hemma i Linköping igen, 2 helger i rad vad händer?? Ja jag älskar Kalmar det gör jag verkligen, men Linköping är ändå Linköping. Att träffa alla vänner är så himla underbart, även fast jag hel festliga vänner i Kalmar, som är UNDERBARA!!!
Igår hade jag och Nicoline vår efterlängtade Taco-kväll och på måndag flyttar hon till Norge, Oslo, WTF. Vi kom ju precis hem och så blir vi splittrade igen, kommer sakna henne VÄLDIGT mycket.. Och i eftermiddags gjorde jag något vågatvågat, klippte av mig håret... HJÄLP, fast jag gillar det. Träffade även min egen sköning Erica, som tur är bor hon kvar i Linköping, vad hade jag gjort om hon också flyttade ifrån mig!! Sedan ikväll blir det häng med 2 andra sköningar, mitt liv är tipptopp.
Imorgon åker jag ned med mamma och pappa till Kalmar igen, vi ska fixa och trixa i lägenheten tror det blir jättebra. Imorgon kväll ska jag bjuda mina enastående vänner på svampsoppa, det kommer bli toppen!! Utan dom hade mitt liv nere i Kalmar inte varit sig likt!! 
 
 

P(lugg)T(enta)P(arty)

Publicerad 2012-09-25 11:06:58 i Kalmar, HRM

Idag är det plugg, imorgon tenta och PARTY!!!
Efter tentan, kommer jag vara ledig(inget plugg alltså) i 25 timmar, är det verkligen sant!! Så imorgon ska jag göra massa(okej väldigt överdrivet) saker. Och på torsdagskväll åker jag hem till Linköping igen.... trots att Kalmar är mitt hem så kommer Linköping alltid att vara en speciell plats.

Kalmar levererar

Publicerad 2012-09-14 17:32:45 i Kalmar, HRM













 
Kalmar levererar verkligen, for sure. Det har hunnits med så mycket så kort tid. Jag har hunnit träffa min klass som jag ska "stå ut med" haha i 3 år, jag har börjat på universitet, jag har köpt mina första böcker, jag har hunnit gå på välkomstsittning, sportsittning, garden party och finsittning när det ÄCKLIGA LILA NOLLEBANDET ÄNTLIGEN ÅKTE AV, kisspaus mitt i natten med havsutsikt, hängt med helt underbara nyfunna vänner, haft turen att få världens underbaraste klass, med en "klass mamma" i (förlåt Emma) hahahha, haft amazing race, "lära känna varandra på stan", druckit för mycket alkohol, om ni ser en bild utan alkohol på bilden är det bra jobbat av oss. 
Tonight blir det TACODOBIDOKVÄLL, med 2 sköna tjejer, CAJJAN och skåningen!!! 

det var det sämsta, det sämsta, det sämsta jag har sett....

Publicerad 2012-09-09 15:18:50 i Kalmar, HRM

Jag är fasiken SÄMST, men okej, nu är jag på plats i Kalmar. Här har jag nu spenderat 2 helt underbara veckor, som har bestått av nollning, för lite sömn, skola, stress, mat, nya kompisar, för mycket alkohol, generaler, huvudfaddar, bESStisar, en sjukt härlig klass, lite för härliga människor. Kort och gott, jag har flyttat hemifrån, känns väl lite sådär jätte konstigt. Jag älskar Kalmar och allt som hör därtill. Igår slutade nollningen och nu ÄNTLIGEN ÄR VI NOLLOR ETTOR, och vi slipper det där äckliga lila bandet. Det är dags att återgå till verkligen, för det är dags för 3 år av härliga studier inom Human Resource Management. LOVELY. 



 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela