jjgoeswest

tvätt tvätt tvätt så långt ögat kan nå...

Publicerad 2012-01-30 18:52:52 i The United States Of America

inte ens 24 timmars mellanrum den här gången. chock tillstånd.
Sov iallafall hela natten, nu är jag sådär skönt förskyld inte jobbigt förskyld. Inte svårt att förstå... Morgonen var ganska lugn, men bara ganska lugn. Som vanligt med andra ord. Måndag består av tvätt, tvätt och lite mer tvätt. Som jag skrev igår var helgen toppen, åka skidor kan vara bland det bästa som finns, helt klart. Kidsen är så otroligt bra på att åka skidor, jag älskar det! Det är roligt att åka med dem och they can keep up. Det gillar jag.
Om det finns någon snäll själ i Sverige som vill skicka lite vaselin till mig go ahead.

Im coming home

Publicerad 2012-01-30 06:27:12 i The United States Of America

Borta bra men hemma bäst
Varför är det ALLTID så??
Jag hade iallafall en väldigt rolig helg, och då menar jag verkligen jätte rolig helg. Emelie var som sagt med mig upp till Tahoe. Hon hade aldrig stått på ett oar skidor innan. Ett gott skratt förlänger livet, och jag fick många skratt. (av kärlek Emelie)
1. hon tappar stavarna när hon ska sätta sig i liften, tror att hon blev chockad.
2. hon trillar när hon ska åka av liften
3. hon hoppar av liften för att hon glömmer att hon ska av
4. hon trillar så att hela rumpan är uppe i luften
Ligger nu i min säng helt utslagen, jag är trött, förskyld och har kanske löss. MY LIFE ROCKS.

TAHOE HERE I COME

Publicerad 2012-01-27 22:49:21 i The United States Of America

Ikväll åker vi upp Tahoe igen, kidsen har sitt första race EVER imorgon. hur spännande som helst ju! Emelie följer även med oss upp. ROLIGT. Ska packa snart. Klockan tre börjar jag jobba, idag får jag sitta i baksätet och kolla på film hela vägen upp. HA. nejnej see you.

LÖSS

Publicerad 2012-01-26 21:00:20 i The United States Of America

chacha bloggen...
klockan slår snart 12:00, 3 timmar kvar tills jag hämtar barnen. Idag är det bara Chinese, till kvällsmat blir det nog pizza från village. MÖÖMS
64 dagar kvar...
Glömde säga att Lydia har fått löss jag är super rädd, jag vill INTE få löss. Just nu tycker jag att det kliar hela tiden i hårbottnen.

studiedag

Publicerad 2012-01-24 06:04:50 i The United States Of America

nej inte för mig inte...
Fick order om att vara uppe klockan 07:30. När jag kommer ut i köket är INGEN där. INGET barn är vaket. Senare kommer Hannah och Stephen. Will, Lydia och Elena är fortfarnade inte vakna. hmmmm. Lydia kommer ner följt av Will. Dounats till frukost. Jag, Hannah, Lydia och Elena målar och killarna leker med lego. Fick ledigt runt lunch i 2 timmar. Kan ju säga att en mer hektiskt eftermiddag får man leta efter. Vi kommer hem vid 13:20, 14:00 ska Hannah vara hos en kompis för skolarbete. 15:15 ska Stephen vara på TKD. 15:30 skulle Hannah blivit uppplockat, men jag hämtade henne 15:50. 16:10 ska vi plocka upp Travis, för lite piano tillsammans. OBS, ingen biltur tog mindre än 10-15 minuter.
.
mitt vänstra ringfinger blir inte bättre utan snarare sämre och sämre.

the face

Publicerad 2012-01-23 04:42:47 i The United States Of America

som sagt snö uppe i Tahoe, äntligen! Idag, skidor med Sanna och Peter. Dom gillar att åka offpist, jag gillar inte att åka offpist. Jag säger glatt, men jag gör det för teamet och tänker inte mer på det. Kommer fram till "stupet" och där är det bara lössnö. Jag ger mig ut, trillar engång. Sanna skattar. Jag svänger, jag trillar, jag glider ner, ena skidan lossnar, båda stavarna tappar jag. Sanna skrattar. En otroligt snäll kille hämtar skidan och mina stavar hjälper mig få mig skidan. Han pratar svenska. Nu kallas the face inte the face längre utan Jojos Favorite.
Denice sa att Peter lurade ut henne i en liknade backe och hon skrek: FUCK U. hahah. Jag får mer än gärna svära åt honom i fortsättningen om han utsätter mig för livsfara igen, heheh. Min helg uppe i Tahoe har varit awesome. Nästa helg bär det av igen, och då har kidsen sitt första race ever, hur coolt som helst ju.
lite friska kinder igen.

hej mitt vinterland, nu är jag här

Publicerad 2012-01-22 01:16:37 i The United States Of America

Inatt föll "den första" snön här i Tahoe, på riktigt. På vägen upp öste regnet ner, vem hade kunnat ana att jag skulle åka skidor idag??. Idag är det under -0 grader, vilket innebär SNÖ och inte regn. Lyckades göra säsongens första vurpa. Jag låg där 15 meter från liften, jag var som en padda, i pjäxor är man inte lika flexible. Backarna är väl bra, men vaddå inte pistade, har nog aldrig åkt så här dåligt i hela mitt liv, pinsamt. + mina pjäxor är som båtar, vaddå storlek 45?? Da kids och Peter är hur härliga som helst, ett bra team så att säga. Vi har inte haft många utbrott än så länge, 2 stycken, men jag antar att det kommer, helgen är ju inte slut än. Imorgon får jag äntligen träffa my only friend Sanna, känns skönt! Mitt ringfinger på vänster hand gör ont, känns som jag har vrickat/stukat det, anteckna gärna.
längtar till den svenskasommaren, men först ska jag få lite californisk sommar.

Torsdagen den 19:e Januari

Publicerad 2012-01-20 08:17:23 i The United States Of America

okej jag dör på rubriken, hur bra är den inte?
.
Dagen har varit ganska skiftande, den började som ett rent helvete, men övergick till mer än bra. Lydia var inte alls vänskaplig den här morgonen, så det slutade med att jag bar henne ned för trappan och satte henne i hallen. Hon gick ut till bilen självmant, cäldigt uppskattande sådär på morgonkvisten. Jag övervägde ganska mycket att lämna henne hemma åka med Elena och Will till skolan och sedan komma och hämta upp Lydia, Elena berättade att det hade hänt henne förrut. hehe. Städade. Åkte och hade en "hejdå" fika för Caroline, åkte sedan vidare till Alameda för lite lunch, Sanna, Melly, Emelie och Matilda? var där, fint. Två barn som jag verkligen beundrar är Hannah och Stephen, antecknat?. Min middag bestod av hamburgare och frukt med The Kleins typ värdes underbaraste familj. Jennie vill att jag ska lära Stephen lite svenska, kan ju alltid vara bra att ha i bakfickan. Ken kan räkna till 2 på svenska. Ikväll ska vi säga "hejdå" till Caroline igen, och sedan i februari ja det är ju faktiskt då hon åker hem till Sverige så då blir väl det riktiga hejdået, 4:e gången gillt så att säga.
första bilderna jag la upp i bloggen, enjoy

halftime

Publicerad 2012-01-19 07:04:02 i The United States Of America

så här snabbt har 6 månader aldrig gått, i mitt liv innan, knasigt. I 6 månader har jag varit här nu, vissa stunder har varit så sjukt jobbiga att jag bara hade velat ta min väska och åka hem, andra stunder har jag gråtit, andra gånger har jag skrattat, andra stunder har jag saknat, andra stunder har jag haft ett stort leende på läpparna, vissa stunder har jag tänkt på alla där hemma, vissa stunder har jag glömt bort hur det är hemma, andra stunder har jag levt livet, andra stunder har jag gjort helt nya och främmande saker, ibland så har jag pratat med alla fina underbara vänner om hur fantasikt underbart jag har det här i mitt andra hem, ibland har jag skrytit om hur underbar värdfamilj jag har, andra gånger har skrytit om hur söta mina värdbarn är, andra gånger har jag bara tyckt att mitt liv just nu är PERFEKT. Hela tiden har jag räknat upp, men nu vänder det, nu börjar jag att räkna ner, ner till den dagen jag igen står på Arlanda i vackra Sverige. Till Linköping och till Malexander där solen ALLTID skiner. Till den dagen jag får träffa mormor igen. Till den dagen jag får ge Martin och Björn varsin kram. Det här året kommer jag ALLTID att minnas och jag kommer ALLTID ha en extra familj på andra sidan Atlanten.
ner.
JULI 2011
JANUARI 2012

snygg mössa/halsduk

Publicerad 2012-01-17 05:00:22 i The United States Of America

Ganska chilldag, ledigdag. Åkte till Walnut Creek, hittade INGET! eller jo men det tar jag på fredag eller lördag eller söndag. HIGHFIVE på den. Nu ska jag straxt iväg till Havanna för att dricka en moijto, soo long suckers.
SNYGG SOM FÅ

och vad det gäller hennes charmiga sätt kan man tro att hon ständigt har mens

Publicerad 2012-01-16 01:36:08 i The United States Of America

Goddag Goddag
Dagen har flutit på ganska fort ändå, klockan är redan 16:00 och här sitter jag framför datorn och väntar på att desperate housewife ska börja, nu är det bara 5 timmar kvar. woooopwooooop.
Var som sagt goodbyeparty för Caroline igår, har hört att det gick rätt VILDT till. Skjutsade Jakob till hans bil idag, efter hans lite för vilda kväll igår. Nu sitter Emelie här hos mig och väntar på desperate housewife, JA vi har väldigt roligt liv.
.
det man gör mot andra vill man att andra ska göra mot en själv, TÄNK PÅ DET

tar helg

Publicerad 2012-01-14 01:36:40 i The United States Of America

tar långhelg nu! väldans vad ledig man är nu då, första gången på nästan ett halvår, så får man en vecka off, sedan får man en långhelg nästan direkt efter, livet är bra nu! och nu är det endast 77 dagar tills jag får storfrämmat, woopwoop.
Sanna kom till vid 12:00 öppnade i pj då, fixade till mig, men det var ganska onödigt, jag menar såg ju lika hemsk ut efter jag hade gjort det. Klockan är halv fem och jag är redan off, alla 5 kiddsen är uppe i Tahoe så det kommer bli en lugn helg! På söndagkväll kommer dem hem igen, men det gör inget, för dem är helt underbara som helst på kvällarna!
kolla in fiskarna will har is rum, magnefikt!

cracker

Publicerad 2012-01-12 18:27:46 i The United States Of America

när jag var 7 år hade jag inte nagellack från OPI okej det har jag inte nu heller och nu är jag 20 år. SAD but true. Jag menar jag och svampbob går hand i hand just nu. Tror att twinsen är mer vuxa än vad jag är, suuck :(
Det är LÅÅÅÅÅÅÅNG helg i nu till helgen, känns otroligt skönt, gillar när sånt händer. Trots att det är mitt jobb att ta hand om kids, så är det skönt med lite ledigt med. Och jag Hannah och Stephen går hur bra som helst ihop. Lite som hande i handsken. Fina är dem i vilket fall.

toalettmonster at the Klein

Publicerad 2012-01-10 21:35:51 i The United States Of America

jag tror att det finns toalettmonster på riktigt, för igår åt det upp Stephens ena socka, så han gick senare omkring i endast en socka!
Jag hittade dock hans socka och den var blöt, skrämmande... hahahha
Kvällsmaten blev på pizza antica, kan ju säga att kidsen blev väldigt glada över att se mig igen. När jag klev in genom dörren sprang twinsen mot mig och kramade mig hårt!
Dem blev inte riktigt lika glada när dem såg mig imorse, hur sura som helst var dem då! Men dem två har ju inte världens bästa morgon humör!
LOVE FROM CALIFORNIA

timetimetimetimetimetimetimetimetimetimetime is money

Publicerad 2012-01-07 09:35:34 i The United States Of America

I know I know, ett inlägg för mycket idag, sry for that.
HAHA, idag råkade jag droppa Will en timma innan hans TKD-träning började, stackarn. Har en barnstol i bilen, ni vet sån som man sitter på. Bilen är verkligen JÄTTE äcklig, blöhö, på måndag är det tvättdags, för den är verkligen SUPER ÄCKLIG!
Stephen var hur söt som helst idag, haha. Han satt med sin dvdspelare i knät och ville titta med mig. Han förklarade allt så att jag inte skulle tappa bort handligen, hur söt som helst är den ungen. Twinsen var VÄLDIGT kramgoa, när Hannah var i närheten, kärleksfullt???
Var på bio nyss, devil inside, väldigt bra film... jag rekomenderar den STARKT!
jag glömde inte säga att bilen var äcklig va?

I LOVE S...

Publicerad 2012-01-06 19:54:42 i The United States Of America

Ganska så tjusiga.
Dem är fina funderar på om jag ska köpa dem eller inte köpa dem, jag är mer för, men min plånbok är mer emot. SUCK.
.
Dagen är väldigt lugn idag och så är även helgen, ska ha filmkväll med kidsen på lördag. Tror nästan att vi ska ha pyamasparty. Popcorn och Godis till filmen.
väldigt fint kort är ett väldigt sött barn!
KANONKUL

pooop

Publicerad 2012-01-05 17:47:52 i The United States Of America

in i rutinerna igen efter 1 veckas ledighet. SKÖNT! Ett datum ni bör komma ihåg är 18 Januari, då är det 6 månaders jubeleum- TÄNKVÄRT.
84 dagar kvar tills världens jobbigaste kommer och hälsar på

Los Angeles

Publicerad 2012-01-03 03:10:46 i The United States Of America

29/12 2011- 1/1 2012
Ljuva Orinda, I LOVE U. Är nu hemma från LA som är helt INSANE. Det bästa ordet, om man nu vill beskriva min lilla tripp.
Day numero uno..
När vi hade hittade vårat hostel som jag tror måste ha varit bland det ofräschaste på länge, herregud. Gick vi på walk of fame, ja hostelet låg mitt där! COOLT. Jag kände lite att det var ett måste att åka en turistbuss som åkte förbi kändisarnas hus, så nu vet jag var dem bor! Nej dem behöver inte känna sig rädda eller frukta för att jag ska komma och besöka dem. På kvällen kom Anna och Danny och hämtade upp oss, vi åkte åt helv*te för att kina mat med massor av kineser. Kan ju säga att det var mumsigt, och det var riktigt kina mat, inte svensk kina mat elleramerikansk kina mat. När vi kom tillbaka till hostelet var även vår rumskamrat där, hon låg och gosade ner sig i kudden. FRÄSCHT. Hon var fet, inte för att det är en viktigt delaj, men så var det. Hon var au pair.
JA, det är utsikten från fönstret i det äckliga rummet
YES!
BOB(AN) MARLEY, ballt
här jobbar playboy kaninerna..
Martin, den här stjärnan är tillägnad dig!
två svenskar, en stjärna!
SWEDEN
Dag nummer två...
Vaknade tidigt som sjutton. Idag var dagen det skulle hända, vi åkte till universal studios. Åt frukost på starbucks, sedan tog vi metron(tunnelbanan/tåget för er som inte fattar). Tog shuttlen upp till universal bollen. Vårt första besöks fick the horror house, hahah det var nästan som spökhuset på grönan eller liseberg, välj själva. JA, jag var kaxig precis innan vi gick in väl där inne var jag ganska skakig, blev så rädd och var på spänn hela tiden så att jag blev svettig. När vi kom ut hittade jag min ultimata affär, svampbob fanns där. Han är fin. Jag köpte mig en berlock till mitt tomas sabo, men det är ju inte tomas sabo, så han kanske får pryda något annat jag äger.Vi går runt hörnet och där står han... mannen i mitt liv. Åhhh ville dö av lycka. Ställer oss i kö för att säga hej till shrek. Emelie hon gillar inte tecknat, eller hon är det största fanet som jag är. Så när vi har gått in tänker jag ååhh herregud vad har jag dragit in henne på. Det var nog det absolut SÄMSTA jag någonsin har sett, sedan när jag tror det är slut så händer det. En biosalong uppenbarar sig och där började det ofattbara inträffa. Okej kanske inte riktigt men nästan. Stolen rörde sig, check, snor kom upp i mitt ansikte och på bener, check, enligt Emelie var det spindlar på golvet, check. Väl ute.. gick vi vidare till "The simpsons ride", ännu mer tecknat, poor Emelie, eller nej det var inte synd om henne för det var så himla coolt. När en 45 minuters kö ÄNTLIGEN är över, så är båda lite nervös för ingen vet vad det är för något vi ska göra, men det var så himla coolt. Bergodalbanan var inomhus och man åkte med bilden så man var fast på stället, hur ballt som helst. LUNCH blev hos the flinstone. Efter lunchen fick jag lära mig hur man gör film, asså gud vad dem fuskar, jag som trodde att dinosarier och the hulk fanns på riktigt, men inte då! The studio tour stod sedan på schemat, BALLTBALLTBALLTBALLTBALLTBALLTBALLT. Dör på wistera lane och kingkong 3D. Jurasic park var typ som flumride på Liseberg, men jag blev inte så blöt, vilket var SKÖNT! The mumie ride var ett SKÄMT. BLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄBLÄ, 1,5 timmes väntan för inget. Väl hemma, träffade vi vår hoomie/roomie, cool tjej, hon skulle ut och dricka och hon sa att det kunde bli sent, hon kommer hem vid 01:00. Vid halv två knackar Sanna på vår dörr, men då öppnar hon och Sanna ber om ursäkt! hahahha MES! FET DAG.











Martin this is for u!
FETA HUS
my new BFF houses
Pappa, känner du igen bilen?

NYÅRSAFTON HERE WE GO...
När jag öppnade ögonen, så var dagen inne då vi skulle byta år, från 2011 till 2012. BALL DAG. Emelie och jag åkte till UCLA, hon tjatade typ hela morgonen om att hon ville dit, trots att hon har varit där innan, och det var verkligen helspacat. Senare mötte vi upp Sanna och Caroline och 3 tyskar på Rodeo Drive. På kvällen så svidade vi alla om till nyårsblåsorna. Vi blev verkligen assnygga allihopa. Kvällen var awesome, vid tolv var vi på walk of fame. Vid 07:00 lägger jag mig på mitt lakan i sängen. Annorlunda och roligt nyår. Emelie klarade sig inte länge vid 12:30 ligger och spyr på en av toaletterna hahahhaha.
det roligaste på UCLA och den var av sten...
BFF
FRIHETSGUDINNAN, for sure
Kan ju säga att det här den bästa bilden på Emelie den här kvällen..
fina glas, nu kära familj vet ni vad ni ska dricka ur på midsommar!!
NYÅRSDAGEN...
Santa Monica och flyget gick asbra. När jag står på SFO, tänker jag, men hur ska jag komma in i huset jag har ju inga nycklar, men som tur var hade städerskorna glömt låsa bakdörren, PJUUU.
mer bilder från nyårsnatten kommer, LOVAR, jag ska inte göra er besvikna min underbara bloggläsare.

LOVE U ALL

Publicerad 2012-01-02 21:22:49 i The United States Of America

okej, jag ljög kanske lite. Inget inlägg från LA, och jag vet hur gärna ni hade velat. Har inga kort från LA, dem har Caroline och Emelie. btw, ett stort BTW... Tror att jag är ganska utstött och utfryst här av alla aupairer, ingen absolut INGEN hade tid att hämta mig och Emelie igår från barten, så "kära vänner" DRÖM.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela