jjgoeswest

10:42:45

Publicerad 2011-10-31 18:42:36 i The United States Of America

hehe, kl. 06.30 kommer Elena och Lydia in och väcker mig, för idag är det HALLOWEEN. herregudars. Så på morgonen plattade jag deras hår,  målade nagellack, sminkade dem, och dem blev så stöta, får inte glömma att jag spryade Lydias hår svart, VIKTIG detalj. Jag har även spår på min kropp, lite svarta fläckar här och var. Har varit och handlat och lite sånt med. Så jag köpte kaffe av en indian, mat av en lieman, tomater av en pumpa, och salladsdressing av en cowboy.
Såg även att spiderman, svampbob, en häxa och prinsessa spelade fotboll.
.
åhh vad söta dem är, älskar dem!

HALLOWEEN

Publicerad 2011-10-29 17:31:54 i The United States Of America

nu börjar Halloween på allvar här borta. Igår var jag ju och fixade mig kostym, tog 1 timme för mig och Sanna och hitta något vi ville vara helt SJUKT ASSÅ. Bilder kommer avslöja vad vi ska vara, så jag säger ingenting, det får helt enkelt bli en hemlighet tills imorgon kväll. Fast alla som känner mig vet hur dålig jag är på att hålla saker hemligt, hehe.
.
Igår kom Sanna hit och vi kollade på Twilight, Eclipse och satt och störde oss på hur konstig Bella och Edward är tillsammans och mot varandra. Jag satt och störde mig på Jacobs näsa, men Sanna bad mig kolla lite mer på insidan för det hade hon gjort.
.
Om 4 timmar går bilen mot Santa Cruz, och ikväll blir det halloween party, wiiiiiiihuuuu.
nya modet?

happy or not, happy or not, happy or not, happy or not

Publicerad 2011-10-28 06:57:43 i The United States Of America

imorgon blir det köp av halloween kostym, det gör mig glad. Vad jag ska vara, jag vet vad jag vill vara, men det utvisar sig om jag hittar det jag vill ha i butiken. HAHAH. jag kommer vara snyggast på festen, det är ett som är säkert. bildbevis kommer. det är ett som är säkert.
.
kollade på lite mia och klara idag, och det gör mig väldigt glad! hahahah. jag ska fresta, jag ska fresta, jag ska fresta dig. hahaha KÄRLEK TILL DEM.

dancer/shakabody

Publicerad 2011-10-27 17:48:27 i The United States Of America

någon(jag) ligger sover sin älskade skönhetssömn långt långt långt långt borta. Drömmer ljuva drömmar om den dagen hon kommer träffa alla som hon älskar. Hon slår upp sina små blå, öronen börjar höra ljud. Hon hör att fönsterrutorna skallrar, garderobsdörranrna gnisslar, sängen skakar. Hon sätter sig upp med ett ryck. Drömmer hon eller händer det på riktigt. Inte riktigt säker lägger hon sig ner på kudden igen och somnar om. Som vanligt går hon upp och väcker sina barn som ligger klarvakna i sängen och ropar: KÄNDE DU JORDBÄVNINGEN? Det var ingen dröm det var verklighet.
.
asså HERREGUD, jag kommer ju hinna dö innan jag åker härifrån(ta det med en krydda salt ,TACK). Även fast det är tredje gången så börjar man förstå mer och mer hur stor respekt man måste ha för naturkatastrofer. Så moder jord, skona mitt liv, hehehe. Ja jag överdriver lite, jag är lite av en dramaqueen.
.
nya världsdelar, cheeck
.
.
.
Köpte hem en gulangrybird som jag har i bilen, barnen är helt lyriska, så den har fått en namn, Dancer Shakabody Gant

den 26:e smäller det

Publicerad 2011-10-27 06:57:16 i The United States Of America

Klockan 08:33 idag, 26 Oktober 2010, insåg jag att det bara är en månad kvar tills jag fyller 20 år, HERREGUD.
Annars då, Sanna och jag var och gymmade! Sedan åkte vi hem till mig och myste, åt jordnötssmör dirket ur burk med sked, Emelie satt och tittade på oss och suckade. Stackare, eller? Sedan fixade jag det sista här hemma och hämtade barnen, tog dem till Manadrin och TKD. Stekte kyckling, gjorde ris och så åt vi massvis av kakor, YUMMIE!
Ikväll åkte jag med Emelie till YS, och där var även Tove och Sanna, härligt aupair gäng jag har! Ni är för himla bra.
hehe, jag gillar mig själv väldigt mycket ibland idag är en sådan dag, eller just denna minut när jag sitter och skriver det här, MASSA KÄRLEK TILL DIG JOHANNA!
.
.
Måste säga att sist jag skypade med mamma och pappa, läste vi mitt horoskop OCH där stod det så fint att jag gillar att vara generös med andras pengar! LOVE MY SELF EVEN MORE NOW!

punktform

Publicerad 2011-10-24 19:07:14 i The United States Of America

ni alla undrar nog hur min helg har varit... SVINBRA!
.
Hejdåparty
Margaritas
Skvaller
Elena, Lydia, Will
Peters födelsedag
Film med kidsen
Gym
Outlet
Angry Birds
Rolig gubbe
Grillat
Sallad
Jordnötssmörtårta
Prestener
Snabbt åkttur
Bart
Personer som antagligen dödat en kille, tjej utan trosor
San Francisco
Bio, Paranomal Activity 3
Popcorn, Sourpoatch, Reese
Vatten
Smoothie
Union Square
Bart
Svenskar på barten?
Sova 5 timmar
Snooze

JORDBÄVNING(AR)

Publicerad 2011-10-23 06:19:11 i The United States Of America

jordbävning(ar)- cheeck
den 20 Oktober 2011 klockan 14:44:37, hheheh nu skojjar jag till det lite. Det hände den 20 Oktober, en på eftermiddagen och en på kvällen. När den första hände var jag ensam hemma, inga barn, jag va helt själv. JAg håller på att fixa allt innan jag ska hämta upp barnen, det är då det börjar, huset börjar skaka, fönstrena börjar svaja, pumporna trillar ner på spishällen, en talva trillar ner. Just då hann jag tänka tusen tankar, jag tänkte vad i helvete ska jag ta mig till, vad gör jag nu, ska jag ut, tänk om den slutar snart, jag kommer aldrig få träffa mamma och pappa igen, det kändes som ett sekel, men den slutade ganska fort. När jag tittar ner på mina ben och herre min skapare vad dem små stackarna skakade.
När jag hämtar upp mina kids så är dem glada i hatten, och pratar livligt om jordbävningen om hur coolt det var och att dem var HUR modiga som helst. Och dem hade haft en kurs om hur man ska agera vid en jordbävning, rätt dag om man säger så.
Våra torsdags rutiner rullar på, mellis/snacks, TKD, läxor, middag, lektid, sovdags. Jag går ner och städar allt så att det ska vara fint tills Peter kommer hem mitt i natten. Jag går in på mitt rum och vågar inte titta på VD, lite för läskigt när man är ensam i huset, istället kollar jag runt på facebook, då händer det igen, den här gången fattar jag vad som händer. Jag tvekar inte en sekund utan springer upp till Will, Elena och Lydia på övervåningen. Will är halvvägs ner i trappan, Elena och Lydia ligger och nästan gråter i sängarna. Will hämtar sig ganska snabbt, men när jag tittar ner på mina knän igen så skakar dem lite extra mycket den här gången. Jag var rädd. Elena och Lydia följer med mig ner på mitt rum dem ligger i min säng en timma och vi kolla på Tangled/Trassel i en timma. Sedan kommer Will ner, han vill självklart veta hur stor jordbävningen var, 4.0! Jag får med mig alla barn upp, Will går in till sig, Elena och Lydia går in till Denice och Peters sovrum. Jag sitter där i  halvtimma och pratar om allt, jag förklarar varför det blir jordbävnigar här i California och inte i Sverige. Då vill Lydia att alla hennes nära och kära ska flytta till Sverige. Jag går ner till mitt rum, trots att Lydia ligger och nästan gråter, kändes inte helt rätt av mg att göra så. Därför gick jag upp efter 10 minuter och där ligger dem båda två som små änglar och sussar så sött! GOOD WORK JOJO!
Idag säger Denice "I didn't know that you were alone with the kids during the second earthquake, but it was so cutie and so awesome and good work that you run upstairs to the kids, Will told me"
Nu i efterhand är jag så himla glad att jag har fått vara med om en jordbävning, det tog bara 3 månader. Det är en väldigt cool känsla, men nu har jag så himla stor respekt för naturkatasrofer, man känner sig verkligen lite och hjälplös.
det här sysslade vi med efter jordbävningen, hahaha!!

utskällning

Publicerad 2011-10-20 06:10:30 i The United States Of America

okej, herromdagen fick jag VÄRLDENS utskällning av mina kids... Jag går glatt in och så beställer jag 4 Jamba Jucie till mig, Will och Twinsen. Dem frågar mig vad jag heter jag säger självklart, Johanna... När vi senare kommer ut frågare dem..
-Jojo, WHY did u say Johanna?
-Ehhh, that's my  real name.
-No it's not it's Jojo..
-No it's Johanna
-Well, yeeees, but to us are u Jojo, not Johanna OKEY. So please say Jojo next time, u getting me confused.
hahahahhaha andas* hahahahhahahah. DEM ÄR FÖR HÄRLIGA!!

soccermom

Publicerad 2011-10-20 00:15:53 i The United States Of America

så var man ensam "mamma" i tre dagar... Vem skulle kunna tro för ett 6 månander sedan att jag var kung på att ta hand om barn, inte jag iallafall. Nu så är jag som sagt ensam mamma i tre dagar. Om 50 minuter, börjar det.
Kan berätta en annan sak, Elena lekte med min plånbok så den var borta i 12 timmar, sedan skulle jag skära ett äpple jag skar mig i ena fingret och jag svimmade, hahha är det ens möjligt. Det kanske är min outrsdag idag, eller jag tror det är det, ABSOLUT.
.
Vad händer annars på fredag så ska vi säga hejdå till Julia som åker hem om 7 dagar helt otroligt att hon lämnar Californien. Då tänker jag lite extra, tänk när jag har varit här i 12 månander och ska åka hem till Linköping, det kommer vara en så HIMLA konstig känsla kommer jag ens palla, det är den stora frågan. Jag bävar för att åka hem, för jag kommer ihåg hur det var för Lina, jag hoppas att jag inte är så fullpackad.
.

18 JULI

Publicerad 2011-10-18 04:12:57 i The United States Of America

det var dagen som jag lämnade Sverige för att ge mig ut på mitt hitentills livs äventyr. Idag är det 3 månader sedan jag stod på Arlanda och sa hejdå. Sedan jag jag och min värdfamilj matchade hade jag gått runt och sagt, snart slipper ni mig. Ni slipper att jag hela tiden vill ha uppmärksamhet, ni slipper min retiga sida, min jobba sida, ja ni slipper mig helt enkelt. När jag sa det tror jag att mamma och pappa inte tänkte så mycket, utan tänkte åhh vad skönt, jag slipper få blåmärken, hehehhe. När vi stod vid säkerhetskontrollen, fick jag en varmkärleksfullkram av pappa. Vi sa till varandra, vi ses ju snart, jag hör av mig när jag landar. När jag sedan ska krama om mamma börjar hon gråta jätte mycket, jag ville inte gråta, jag ville inte! Jag slutar krama henne och börjar gå mot säkerhetskontrollen, när jag vänder mig en sista gång och ser mamma och pappa stå där och krama om varnadra, då brister det! Då kom tårarna, liksom nu. Man inser inte hur mycket man saknar sina föräldrar förrens man åker iväg så här. Så ensam och sårbar. Mamma jag älskar dig, lite för mycket. Pappa, nej jag skriver inget om dig för du fick ett helt eget inlägg, lite för bra för att vara sant om jag säger det själv. Mamma när du kommer hit, det kommer komma tårar, jag kommar krama sönder dig.
IDAG ÄR DET ÄVEN 9 MÅNADER TILLS MIN AU PAIR TID ÄR ÖVER! DET NI...

bara 5 månader tills ni kommer och hälsar på mig i två hela veckor, så bra vi kommer ha det!

mormor+barnbarn

Publicerad 2011-10-18 04:01:37 i The United States Of America

Dem kvinnliga dragen saknar jag ganska så jätte mycket. Idag är väl en sån dag som det har släppt lite för mycket, tyvärr. Jag tycker jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte jätte mycket om min familj här, men ibland saknar man mormors.
.
Jag och mormor vi har liksom något speciellt band mellan oss, jag vet inte riktigt vad det är men något speciellt är det allt. Något jag saknar är att få krama henne, äta hennes köttbullar, få prata med henne NÄR som helst. För det gjorde jag förrut. Jag vet att det kan låta lite töntigt att vilja prata med sin mormor, att hon är som en bästa vän. Men jag är stolt att Britta Inga-Lisa Rut Rahm är min bästa vän, även fast hon är 89 år. Herregud vad jag saknar dig, älskade mormor.
JAG ÄLSKAR DIG

Hans Karl-GustaF Johansson

Publicerad 2011-10-18 03:48:24 i The United States Of America

Hans Karl-GustaF Johansson, Indiäna Johansson, pappa, kärt barn har många namn. Ja jag saknar dig ganska så mycket. Du är ta mig sjutton den bästa som finns. Det finns ingen som är så bra som du är och idag hade jag behövt min pappa lite så där extra mycket. Visst att du kan vara så himla jobbig, men du är så himla underbar och rolig. Jag saknar din humor, okej vår humor. Hur lätt vi går ihop, vi har aldrig en tråkig stund tillsammans, du och jag. Kan knappt bärga mig tills jag får krama om dig på flygplatsen i slutet av Mars. Herregudars. Men tiden dit kommer gå så fort, att vi knappt hinner att blinka.
.
Du är och kommer ALLTID att vara den enda killen i mitt liv som jag kan lita på ut i fingerspetsarna. Du kommer alltid att finnas där för mig. JAG ÄLSKAR DIG.
Ibland släpper det för mig med, alla känslor kan inte hållas inom en! Asså sista bilden är så SJUKT rolig, höll på att skratta på mig när jag såg den, så klockren, det är min pappa upp idagen.

söndag...

Publicerad 2011-10-17 04:36:15 i The United States Of America

och så var den här helgen till ända... men det har varit en bra helg. Har dessvärre tillbringat den med min 3 månaders vän Emelie. Konstigt att hon inte har tröttnat på mig än, men jag ska väl vara glad. Vi var inne i San Francisco och strossade runt, eller vi gick ca. 100 meter från barten och sedan vände vi om och åkte hem, heheheh. Åt en fet hamburgare, GOTT med FETT. Fick däremot med mig VÄRLDENS FINASTE VÄSKA. Tack Emelie, hon är bra att ha ibland, för att du sa till mig att köpa den. Vi åkte till Safeway och köpte massor frukt så det blev en frukttallrik på kvällen, framför pirates och SAC2. Fick även veta att mina chokladbollar kom trea i en kaktävling för 7-11 åringar. APPLÅDER VISSLINGAR OCH ROP.

Idag vaknade jag kvart över nio och satte mig upp som ett skott, skulle ju skypa med mamma och pappa! Dem är allt för söta dem två! Kunde inte ha fått bättre frukter till föräldrar. Pappa ville sätta upp en plakat på vårt hus hemma där det stod ngt fint om grekland, hehehe. Saknar hans ständiga skämt och vår humor. Ingen här har samma humor som jag och han har tillsammans. MISS U. Senare kom Emelie -.- och hämtade upp mig vi tog hennes skruttbil till IKEA i Oakland och åt frukost kl. 12:00. Gissa vad det blev köttbullar sås och potatis inte pommes som jag hörde att två svenskar åt förra helgen. Efter det åkte vi till Target och till Micheal's och sedan bar det av hem för att se på DH men Emelie hon höll på att somna på min mjuka gröna matta så, SO TRUE, hon bestämmde sig för att åka hem. Just nu väntar jag på att DH ska börja är exited till 10000000000000000, så det så.
Här har ni henne, den lite omtalade Emelie.

ÄNTLIGEN..

Publicerad 2011-10-14 07:49:56 i The United States Of America

Idag när jag var ute och åkte bil, hamnar jag bakom världens segaste kvinna. Jag börjar prata argt för mig själv och upptäcker hur jag sitter och skriker på engelska efter ett tag. Så var även jag amerkianiserad, men jag antar att that's life.
.
Annars har det inte hänt så mycket spacat här idag, barnen har väl inte varit på min sida som dem annars brukar vara. Så det har varit en TUFF dag mentalt inte alls roligt, verkligen inte. Hoppas på en bättre dag imorgon. Emelie kom över en stund på kvällen och vi kollade VD och GA. Min tv kanske inte är den bästa, för mitt under VD stannar den och slutar fungera SUUUUCCCCKKK. så vi missade det viktigaste typ så ny måste jag kolla på internet iallafall. Har även träningsverk i mina muskler, tack Sanna!

the weekend...

Publicerad 2011-10-10 18:09:52 i The United States Of America

en ny dag, en ny vecka, kunde inte fått en bättre start...
.
I fredags så åkta jag Emelie in till San Francisco för att hänga lite, med Sanna och Amanda. Var så klart sena tack vare mig. Något ska man ju vara bra på också. Kanske inte det bästa att vara bra på, tyvärr. Vi började vid Powell och gick upp för att backar och nu har jag världens snyggaste ben. Vi åt på en Italiensk resturang, i little Italy. Den var himla mysig och enligt Sanna luktade det Italien där, hon visste det eftersom hon har varit där 4 gånger. Efter maten, tog vi oss en tur till ett glasställe, mumms på nutella glassen. På barten hem satte sig världens snyggaste kvinna bredvid har ALDIRG sett någon så tjusig, med så fina kläder, med sånt fint leende, mitt så fixat hår, kände lite ful.
.
Lördagen blev det gym, bodypump. Mina ben har mått allt annat är bra i helgen, men det är ju positivt. Sedan vid 12.30 åkte jag för skjutsa twinsen till ett kalas från ett annat kalas. Efter det tog jag bilen snabbt snabbt snabbt till WC för en snabb lunch på CCF, men Sanna och Emelie. På kvällen åkte vi in för att fira Carro, hon blev så himla överraskad när vi alla var där, super surprise liksom.
.
Igår så kollade jag på tjejernas bälttest i TKD, så himla söta dem är. LOVE THEM. Dem har verkligen blivit så duktiga, trodde jag INTE. Men träning ger ju resultat som man säger. På kvällen kom Sanna och Emelie hit, vi åt mat min familj. Det var väldigt roligt och VÄDLIGT god mat. Mer av sånt. Jag och Emelie kollade sedan på DH, asså herregud.
.
...vaknade 7.20 idag! försov mig igen. HATAR MIN MOBIL, eller mig själv för att jag stänger av den i sömnen.

väldigt rolig helg, fler sådanna tack!


sightseeing

Publicerad 2011-10-06 00:12:34 i The United States Of America

nu ska jag ge er en rundtur i mitt rum, som ni sent kommer att glömma.
min feta queensize bed...
fet garderob
tjusig spegel med blommor på
ännu mera garderob
massvis av fina bilder på mina nära och kära..
fin tv
skrivbordet...
ännu mer kort...
och så måste man väl köra en sneakpeak..
.
hur fint är inte mitt rum så säg...

im back

Publicerad 2011-10-05 17:58:48 i The United States Of America

jag har ju inte varit borta precis, men bloggen har lyst med sin frånvaro i 5 dagar nu,och jag vet ju hur mycket ni längtar.
Det händer inte allt för mycket här borta just nu, allt rullar på, i sina vanliga gängor. Skönt det med, då vet man vad man har att vänta sig och vad som förväntas av mig.
Min dag igårhar varit lite blandad. Fick reda på tio minuter i åtta, att jag var ledig. Så efter att jag hade carpoolat barnen, så åkte jag dirket till lina, för att skjutsa henne till barten. Känns lite konstigt att hon inte längre är här i Orinda 10 minuter bort. Hon hade packat väl iallafall, heheh.
Sedan blev det skypedejt med päronen där hemma i landet lagom. Dem hade på sig sina fina tröjor som jag skickade, självklart var det berkeley tröjor. Allt för att hedra mig. Gillar sånt.
Sedan har jag sprungit, en liten runda här i trakterna. Måste komma i form, kinderna är lite för runda, höfterna är för mjuka, benen är lite för fluffsiga.
Dagen idag är med väldigt skön, slutar redan kl. 17:00 vad ska jag göra sedan då? NO IDEA.
Måste berätta igår så var jag och Emelie nog världens snällaste, åkte ända till Oakland Airport för att hämta två bruna vänner. FUSKIT. Vägen dit var väldigt spännande, Emelie och jag är kungar på vägarna här, inget snack om saken. Vi låste dörrar, åkte fel, irrade omkring, men fram kom vi och i TID. det är inte illa för att vara mig!Igår var det ju kanelbullensdag, men  det hade jag glömt sedan tänkte jag igår, men jag bakar kanelbullar idag, men nej då, det finns ju inte jäst här. Så där rök min plan.
Santa Cruz, Augusti
Highway one, Augusti
Santa Cruz, Augusti
Känner bättre sent än aldrig på dem där bilderna.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela