jjgoeswest

sommarben eller varför inte sommaransikte

Publicerad 2012-03-26 20:01:11 i The United States Of America

barn ska ju ha skrubbsår på sina ben då betyder det att det är sommar, men i ansiktet...
I lördags alltså i förrgår, var det Emelies "GOODBYEPARTY" roligt roligt. Det åts mexicanfood, dracks, dansades! Igår alltså söndag, skypade och sa till m och p "vi ses på fredag" HUR SJUKT ÄR INTE DET? rätt så galet. Jag sov, och sov och sov tills Sanna och Emelie ringer på, vi åkte sedan till WC för aupair möte som Sanna promt ville gå på TACK SANNA! Dagens var att en dysafrikanskt tjej kommer fram till mig och frågar om jag kommer från sydafrika, hon blev väldigt chockad när jag sa att jag kom från Sverige. hahha. Idag blir det jobba länge, för Stephen är lite sjuk, poor little guy. Just det, vika tvätt ska jag också göra det får man inte glömma, för det är en väldigt viktig del i mitt liv. Tycker det är rogivande att sitta och vika tröjor, byxor, lakan och underkläder.

på lördag, på lördag, på lördag, på lördag, på lördag

Publicerad 2012-03-24 19:12:21 i The United States Of America

Kära vänner,
Har fått ett sår under ögat, varför händer det här ALLTID mig? VARFÖR?
.
Stephen och Hannah satte sig och kollade tv när vi kom hem från skolan, sedan hade dem tennis respektive TKD. Och när vi kommer hem igen, vem sitter inte i soffan om inte Jennie. Blev off redan vid 4:45. Jag lyckades ta mig en powernap hemma hos Emelie i en timma och sedan var jag fit for fight igen. Blev Sushi och The Hunger Games, typ världens bästa film. Ni vet Orphan Ester, hon är med i The Hunge Games och hon DÖR, one and for all. Det roliga är att applåderer. ÄLSKAR AMERIKANRE (IBLAND) NÄR DEM ÄR PÅ BIO.
Idag är det som sagt Emelies hejdå party kommer bli awesome, eller jag hoppas det iallafall!

toaletten

Publicerad 2012-03-23 03:40:14 i The United States Of America

Var precis på toa, hahah, Emelies vfamilj har en vädligt skön toa. Den är liksom soft. Den går upp lite extra över stjärten hur skönt som helst. Emelie har ingen dörr till sin toa på sitt rum så därför måste jag använda den "coola" toan. BALLT.
Denice syster har en toa, med rumpskölj hur coolt är inte det, tror den även har rumpvärme, känns ju sådär värt. Men så himla ballt.
Kom och tänka på dr mugg. Kan ju säga att jag alltid ville ha en sådan där cool motorcykel som kapten filling hade. Hur ball som helst är den, ska nog sova på saken, så när jag kommer hem till Sverige kanske ni ser mig svisha förbi på en minimotorcykel.
SEE U


Saknar, Saknar inte, SAKNAR INTE

Publicerad 2012-03-22 06:13:47 i The United States Of America

Chooo vänner,
Jag vet inte riktigt om jag tillfredställer er tillräckligt, vad vill ni egentligen höra här på bloggen, jag kan nog fylla tomrumet här ändå, jag menar mitt liv är ju väldigt händelserikt.
Idag hade Stephen bälttest, eller ja boardbreaking, så han knäckte brädan med foten , så  nu har han äntligen sitt vit-svarta bälte. COOOLT. Annars, sa Hannah att man inte får skratta när man gör läxor och att läxan ska vara tråkig att göra, hmmmm det tror jag inte alls på så jag gör självklart motsatsen. GO JOJO! Morgondagen är verkligen superspäckad. heheh. Aja, nu ska jag knoppa in (som pappa alltid säger).

urr surr, urr surr i en vrå bak spisen häll sitter jag varenda kväll, så varmt det är i stugan så härligt för en fluga!

Publicerad 2012-03-21 04:15:27 i The United States Of America

Hatar flugor och det är en mega stor i mitt rum alltså jag DÖR. Hatar den, och ut vill den inte heller, verkligen INTE! Den flyger runt mitt huvud som i en gloria! Jag kanske är ängel iallafall.
Hannah och Stephen är sjuka så jag har hängt med dem hela dagen idag, vi kollade på Tintin, scooby do och Charlie. Jag lyckades somna när Stephen spelade på min Iphone, skönt! Skön aupair jag är. Ikväll har jag varit med mina nyfunna vänner, Lydia och Elena, dem är världens härligaste vad skulle jag göra utan dem? INGENTING, jag skulle dö! okej dem är inte nyfunna, men dem är helt klart världens härligaste!
.
Mamma och pappa börjar fundera över vad dem ska ta med sig i klädesväg hit, hahahhaha. Jag packade min väska dagen innan jag åkte och jag skulle vara borta i ett år, dem ska vara borta i två veckor! Nervösa, ja det tror jag att dem är!
NATTINATTI

LÖRDAG

Publicerad 2012-03-19 17:43:33 i The United States Of America

5 Nicklas Lidström
40 Henrik Zetterberg
52 Jonathan Ericsson
55 Niklas Kronwall
93 Johan Franzen
96 Tomas Holmström
.
Där har ni dem, dem fina svenskarna som spelar i Detroit. Tror även att jag har en liten crusch på Henrik "Z" Zetterberg. Men som vi alla vet, är han gift med Robinsson Emma. Så om jag hade haft stora bröst och varit 6 år äldre, deltagit i robinsson 2 gånger och vunnit en av dem, hade jag haft en VÄLDIGT stor chans. Jag hade iallafall, the time of my life. Asså verkligen helt underbart var det! Jag var helt i exstas innan matchen började. Nu förlorade detroit, men det gjorde inte så mycket, för jag fick se alla svenskar vilket var/är guld värt för mig och det här minnet kommer jag alltid bära med mig. THE GREATEST DAY OF MY LIFE!
oh my god, oh my god, oh my god, 3 av 4 är svenskar

bra dag

Publicerad 2012-03-18 17:10:45 i The United States Of America

Idag, är det en helt vanlig dag igen.. Berättar mer ikväll när jag har alla bilder... Idag kommer även bli en spännande dag! wiiiiiiiiiiiiie, hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas

NHL-match och St. Patricks day

Publicerad 2012-03-17 19:34:18 i The United States Of America

idag, idag, idag, idag, idag, idag, idag, idag, idag, idag, idag, idag... gäller det. Är så himlans pepp, kommer bli fantakstikt. Kommer få gåshud över hela min kropp, det kommer bli fantastiskt, och idag är det St. Patricks day, glöm INTE bort att bära något grönt! promise me that.
Hoppas att detroit spöar skiten ur SHARKS, let's go detroit red wings!

two flies in on hit så att säga...

Publicerad 2012-03-17 07:52:38 i The United States Of America

The United States of America, är ett fint, vackert och bra land ibland. Idag älskade jag det. Jag och min kompanjon(Emelie), skulle titta bio.
( I Sverige, kan vem som helst gå in på filmstaden right? och bara hänga.. I USA måste man ha en biljett för att komma in i byggnaden.. I Sverige kommer man bara in i salongen om man har biljett.. I USA kan man gå in i vilken salong som helst..I Sverige står det en kontrollant utanför för att kolla biljetten.. I USA finns det oftast ingen kontrollant.. I Sverige har man stolsnummer.. I USA har man inga stolsnummer här är det friplasering)
Till saken, vi började då med att kolla på Lorax för att jag så gärna ville se den, så blame me, Emelie följde mest med som stöd. Efteråt ville vi se 21 jump street, och tro inte att det står en kontrollant och vill kolla biljetterna, jag börjar genast rota igenom alla mina fickor, i hopp om att hitta en biljett som jag inte har köpt, till sist säger han till mig, gå in. Så var både jag och Emelie inne i salongen. När vi väl hittade två bra platser, kände jag att det pirrade i hela kroppen, för att jag gjorde något jag inte borde, fast det var ju ganska oskuldsfullt ändå. Och ja, filmen var överförväntan jag kommer sova gott ikväll, fast jag är lite nervös, för imorgon är det HOCKEY. HOCKEY. HOCKEY. HOCKEY. HOCKEY.


let spongebob be with u/ let the force be with u

mitt internet lever igen, peppar peppar

Publicerad 2012-03-16 03:14:45 i The United States Of America

Himlen har ju varit öppen i 3 dagar nu, men äntligen börjar det avta, peppar peppar. Trivs väl lite för bra just nu, livet leker, på lördag är det hockey asså fy fasen så himla ballt det kommer bli. Ska nog lägga in en bild på pappas favorit, Henrik "Z" Zetterberg. Han håller ju bara i Stanly Cup buklan, men han är nog inte så bra, hehhe.
Vad händer annars, idag blev det pizza hos Kleins till kvällsmat, det var mumsigt. Jag börjar komma dem barnen nära nu med så det är så himla underbart att vara med. Lugna, men ändå väldigt spralliga på sitt sätt! Jag gillar dem verkligen. Imorgon ska jag barta in med dem till Embacardero och sedan åka hem igen, hahah.
Mina julklappar kom hem till Sverige i veckan, jag skulle säga bättre sent än aldrig, men jag tror inte alla håller med om det. Jag ska bli bättre på att skicka, brev, promise. Så mormor, jag ska sätta mig och skriva ett nu, bara för att du är världens bästa!
Om jag får säga det själv, är jag VÄLDIGT tjusig.

regn, rain, blött, wet

Publicerad 2012-03-14 21:37:27 i The United States Of America

Det regnar, det regnar, det regnar, det regnar och det regnar. Så om det regnar här i Californien så regnar det VERKLIGEN. Men jag gillar regn. Ikväll ska jag göra glass med kidsen, ska bli spännande. Eller nej jag har gjort det förrut, så jag har lite skills. Emelie och jag har köpt en flagga till kommande hockeymatch på lördag, Emelies första! COOLT. Just det, Hannah och Stephen simmar idag, så jag kommer vara som en blötkatt om 2-3 timmar! Så jag ser fram emot en lång varm dush ikväll!

Im singing in the rain

Publicerad 2012-03-13 17:57:45 i The United States Of America

Hatar mitt liv, hatar USA, hatar internet, hatar blogg.se, ett stort FML (fuck my life) just nu. Den ända ljuspunkten i mitt liv just nu är att Emelie ska åka hem, hahhaha. Oj, jag menade att jag ska på hockey på lördag med henne. Annars är det väldigt grått och tråkigt, det SPÖregnar faktiskt, inte kul. Dagarna rullar på och på söndag har jag varit här i 8 månader, var tar tiden vägen egentligen. Nästa helg har Emelie sitt hejdåparty, och sedan kommer mamma och pappa, hahah, tiden tickar, tick tack tick.

Northstar

Publicerad 2012-03-11 06:32:32 i The United States Of America

min gårdag kunde INTE ha börjat mycket bättre. När vi kliver ut gondolen, som tog oss upp på berget, så spricker min dragkejda på ena sidan på mina byxor, asså vad är sannolikheten? Så åkte skidor, med trasiga brallor hela dagen, det var roligt. Solen sken iallafall, och jag har lyckats bränna mig, IGEN. Så nu är min näsa RÖD, och så menar jag verkligen RÖD. Skypade med Emelie och hon sa att jag såg ut som Rudolf? på skämt, men sedan så fick hon ju se den och ja det är SANT.

Christe ln, Truckee, Donner Lake, Tahoe, California, USA

Publicerad 2012-03-10 07:39:52 i The United States Of America

japp det är där jag befinner mig just nu, i mitt alldeles egna "harry potter skrymsle". Inte alla som har det så bra, ibland måste man ju lyxa till det också.
Min dag har varit så sjukt varierande. Dagen började med att jag tittar på klockan 7:07, ja jag försov mig. "Springer" upp till övervåningen och Will skrämmer mig så klart. Klickar igång musiken och dansar in till tjejerna. Efter att jag droppat av Lydia och Will, stressar jag iväg med Elena till doktorn, hon fick blåsa lite och sedan åkte vi hem. Jag bjöd henne på en stor slål glass och tv tittande. Som alltid lyckades vi bli arga på varandra, men som alltid är vi sams fort som tusan igen. Vid 14:30 åkte jag med Elena för att plocka upp Stephen, och sedan åkte vi 3 till Del Rey för att hämta Lydia och Will. Sedan åkte vi 5 för att hämta Hannah, och sedan åkte vi 6 för att äta pizza på village. Och sedan åkte vi för att hämta Jennie och Ken, och sedan åkte vi alla upp till Tahoe. Ja det är väl lite en vanligt dag i en aupairs vardagliga liv, antar jag.
Jag gillar Denice bil, väldigt mycket. Det känns som jag har makt när jag åker i den. Jag gillar den helt enkelt. Jag menar härrom veckan skulle hon ha med sig takboxen för att byta lås på den och då stoppade vi bara in den i bilen. HAHAH. Jag gillar den som sagt.
TACK MAMMA OCH PAPPA FÖR PAKET, DET GJORDE MIG GLADGLADGLADGLAD!



Precis som min kära vän Emelie ALLTID säger, "det blir finare om man är brun", jag instämmer men känner sig fräschare!
ps. gillar bilden längst ner, den framhäver alla fina sidor av mig ds.

9 mars, 12:34

Publicerad 2012-03-09 21:33:34 i The United States Of America

Solbrännan har lagt sig och jag börjar bli lite brun. Ikväll åker vi upp till Tahoe, Dee och Peter är redan där, så jag åker med de 3 Gant barnen och hela famlijen Klein. Så den här helgen blir det sista helgen på skidor för denna gång. Lite vemodigt. Nästa helg är det hockey och helgen efter det är det Emelies hejdåparty och sedan kommer mamma och pappa, så himla mysigt!

a new week

Publicerad 2012-03-05 18:11:18 i The United States Of America

JORDBÄVNING, jag har sagt det förrut och jag säger det igen, jag kommer att dö i en jordbävning innan jag åker hem. Jordbävningar är märkliga saker, som man inte riktigt fattar förrens man har varit med om en eller flera, och då menar jag inte någon mesig nere i Skåne, Lukas.
Iallfall, tomrummet på bloggen beror inte på mig utan på mitt internet, det är fruktansvärt segt och ibland fungerar det inte alls. Så vad har jag gjort de senaste dagarna, hmmmm....
Fredag, kollade nog jag och Emelie på film hahah, ja det gjorde vi, vi kollade lite Titanic. Jag lyckades somna som jag alltid gör, tror jag ALDRIG har sett hela titanic filmen för jag somnar allt he time.
Lördag, var jag inne i San Francisco en stund, jag köpte alcatraz biljetter till min mamma och pappa. Hahha så när jag jobbar ska jag sätta dem på "day care". Sedan så jobbade jag så vi var tvugna att stressa hem. Men jag han äntligen se sjölejonen för det har jag inte hunnit med på mina snart 8 månader här. Fina varelser det där. På kvällen åkte jag och Emelie till Oakland. Ja, vi har hittat ett nytt ställe att hänga på.
Söndag, Vacaville. JAg hittade min älskade prafym Lacoste touch of pink alltså den luktar så himla gott att jag dör! Vi tittade även på despan, men vår tredje del var inte med oss för hon skulle jobba, sa hon.
and HAWAII HERE I COME, biljetterna är köpta/bokade och om inget annat händer så sätter jag min fot på Hawaii 28 Juni och åker hem 9 Juli. HELT UNDERBART, CAN'T WAIT. Och efter det är det inte alls lång tid kvar tills jag sätter min fot hemma i Sverige igen, då har jag varit här i 1 helt år. Tiden går fort fort fort fort.

1 mars

Publicerad 2012-03-01 18:21:20 i The United States Of America

227 dagar, blir det idag
Min dröm i Californien blev sann, och det är verkligen en dröm, som snart kommer att ta slut, känns vemodigt, men på något sätt är man ändå klar med allt som har med aupair livet att göra. Jag vill inte ta hand om barn hela livet. I'm done. Förstå mig rätt, jag älskar alla 5 barn, men jag måste göra något annat nu i höst. Lite variation på livet behöver alla. Gud så tradigt skrivet...
Vad händer annars här, jo det regnar och regnar och regnar och regnar och regnar. Det är ju mars och då ska det väl regna antar jag, men jag gillar solen ganska mycket mer. Okej, jätte onödigt att skriva det för vem föredrar inte sol före regn.
Blir en ganska lugn dag idag, Chinese till 5:30 sedan är jag off. För att åka och möta upp Will, Lydia och Elena på TKD. Will ska ha belttest på onsdag nästa vecka. Han ska byta till rött, asså OMG. Jag, Lydia och Elena ska väl sitta och spela spel på Ipadarna. Sedan blir det hem och fixa lite kvällsmat för att sedan få dem i säng, vilket kommer bli svårt svårt svårt svårt idag. Eftersom jag aldrig gör det längre i princip, eller hänger med dem, så Lydia brukar säga att hon behöver kvalitets tid med mig, sötnöt.

nattinatti

Publicerad 2012-03-01 07:40:35 i The United States Of America

Har svirat om till min svampbobskrud, underbart skönt! Kollar på film och hoppas på att somna till den. 
Hoppas på att solen ska skina imorgon, verkligen skina jätte mycket. Vill ha sommar och imorgon är det 30 dagar kvar längtar....

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela