jjgoeswest

byebye SF hellohello LA

Publicerad 2011-12-29 07:50:22 i The United States Of America

Imorgonbitt kommer världens bästa tjejor och hämtar upp mig och E. TACKTACKTACKTACKTACK. Emelie och jag ska till dadadadadadadada Los Angeles. Ska bli super kul. Är taggad. Är pigg. Kan inte sova.
Även inatt är jag inlåst på mitt rum, känns tryggt att vara inlåst. Ingen kommer åt mig här inne, INGEN. Mitt rum är städat, det har det inte varit på kanske 2 veckor nu så det var verkligen på tiden.
jag hoppas att jag får träffa SPONGEBOB i LA, skulle vara underbart. LOVELOVELOVELOVELOVELOVE

LOCKIGT HÅR ÄR GREJJER

Publicerad 2011-12-28 09:27:56 i The United States Of America

sov väldigt gott inatt, någon som antecknar det? vill inte att ni glömmer. Emelie kommer och hämtar mig 13:00:00, vi kör trots all trafik till bay street, som ligger vid Ikea. Både jag och Emelie hittade nyårsklänningar, jag måste bara köpa mig en skinjacka sedan är jag nöjdnöjdnöjdnöjd. På torsdag drar jag till drömarnas stad, HOLLYWOOD. Ska hitta mig en rik snubbe och sedan ska jag bosätta mig här. Så om hollywood fruar går om 10 år, kan ni förvänta er att jag kommer vara en av dem, inte Maria, inte heller hon som är elak mot sin sjungande dotter, utan mer som Isabelle, och nej jag följer inte hollywoodfruar.
Har hört att sushi är nyttigt, vilket är bra. Kollade på Ophran störd film, kollade även på hatchiko asså herregud vilken sorlig/bra film jag dördördördörördör. Tårarna rann ner för mina kinder. Nu ligger jag i min säng, jag har låst dörren till mitt rum och ber till gudarna att ingen kommer in i rummet.
ÄLSKAR ER UNDERBARA BLOGGLÄSARE,TACK FÖR ATT NI FINNS!

I LOVE SAN FRANCISCO

Publicerad 2011-12-27 04:01:40 i The United States Of America

idag spelades paketleken, vilken hets mamma hade. Blir trött att hon hetsar så. Något som gjorde min dag var att pappa inte fick något paket överhuvudtaget. STACKAREN.
Han och hans vän Anders har även planerat vilka smällare dem ska ha på nyårsafton, inga stora raketer här inte. Utan det blir humlor, bomber och så klart pansar-vagnar! Väldigt gulliigt tycker jag att dem planerar.
Förresten nu vet jag hur jag hittar till SFO och hur jag ska göra, så take it easy mother and father, jag kommer stå där på flygplatsen den 31 mars med ett stort leende på läpparna.
Ikväll ska jag äta sushi, möööööms möööööms mööööms mööööms!
I LOVE NY

ChristmasDay

Publicerad 2011-12-26 11:00:54 i The United States Of America

Ett helt år kvar tills nästa jul, känns faktiskt väldigt skönt. Ett helt år kvar, känner TOPPEN! Klockan är 2 på natten, men jag kan verkligen inte så får se om jag försöker gå och sova snart, kände att det är väldigt värt för er att veta att jag inte kan sova!
CHRISTMAS DAY
Mamma och Pappa, fick ni tvillingar?
mina super fina monster

X-MASEVE

Publicerad 2011-12-25 06:59:25 i The United States Of America

äntligen är denna tag till ända, får man ens säga så när det är jul och allt, HA det får man. Familjen tog med mig till kyrkan, mys mys mys mys mys mys mys mys mys mys mys mys. Prästen var sjukt rolig, kan ju säga att det ALDRIG skulle hända hemma i Sverige, så jag är mer än nöjd. Kommer nog följa med fler gånger om prästen är på topp som han var idag.
Morötterna, kakorna och mjölken står framför brasan. Santa is coming tonight. Jag ska snart pumsa, om jag klarar av det är ju lite spänd för imorgon om jag ska vara ärlig och det ska man väl vara! JAG LJUGER NEVEREVER.
massa pussar, massa kramar och massor av kärlek

ChristmasEve

Publicerad 2011-12-24 18:38:50 i The United States Of America

Idag är det Christmas Eve det är mysigt!!
Ska jobba om 2 timmar känns bra så här på julafton. Vid 5 blir det kyrkan, sedan blir det crabba till kvällsmat.
.
IMORGON ÄR DET CHRISTMAS DAY! TAGGA
HAHAHHAHA
glad tjej för 5,5 månader sedan...
och ännu gladare är jag nu!!

GOD JUL snart...

Publicerad 2011-12-24 08:17:47 i The United States Of America

så var det ÄNTLIGEN 24 December, my love. Kan man säga något annat än att jag har längtat??? Ehhh nej. Jag har ju ta mig sjutton en nedräknare på datorn så jag vet hur lång tid det är kvar till jul, just nu är det 42 minuter kvar. HÄRLIGT.
.
Ikväll så hade jag Elin och Hanna, "julmiddag". Potatismos, köttbullar, lingonsylt och brunsås (Elin var kung). Julgodis åt vi med, men jag glömde helt bort julmusten som står i kylskåpet hemma hos Elin, attans!
Under dagen så åkte jag med barnen till Nordic House, dem är så sjukt BORTSKÄMDA. tack säger dem inte heller, otacksamma är dem, verkligen. Något dem kanske borde börja med att vara, man ska vara tacksam för det lilla. Men barn är väl som barn är här borta antar jag. Playdate fick kidsen ändå, hottub!
.
Christmas Eve imorgon, så himla SPÄNNANDE typ dör! I övermorgon Christmas Day, dör lite till...
with love from UNITED STATES OF AMERICA

PUSS PÅ ER

Publicerad 2011-12-23 06:41:46 i The United States Of America

SOL VIND OCH VATTEN ÄR DET BÄSTA SOM VET
MEN DET ÄR PÅ DIG JAG TÄNKER I HEMLIGHET.
......................................................................................................
Är ganska trött och på kudden ska jag sova sött. Klockan har precis slagit nio och måste vara i säng innan tio. Om tre små dagar är det jul och det ska bli riktigt kul. En present är kvar och imorgon måste den bli klar. Ett kort är kvar att skrivas, det är väldigt viktigt innan barnen börjar att kivas. Ett paket måste jag skicka annars kommer jag nog av hicka. Nu är jag jätte trött så i sängen ska jag sova jätte sött.

Alpine Meadows

Publicerad 2011-12-22 02:25:09 i The United States Of America

Även Sanna hittade till Alpine Meadows idag, trots att hon var vilsen i 7 timmar (hahah, känns det bättre nu Sanna?? med min avrundning). Vi åkte skidor. JAG ÄLSKAR ATT ÅKA SKIDOR MED MINA KIDS. LOVE IT. Det var verkligen ingen underdrift att dem åker bra, det gör dem verkligen. Skönt att vara ute i backen igen ännu skojjigare blir ju att Sanna är här med. OJ VAD ROLIGT VI HADE IDAG.... Nu är jag ganska ensam, ingen är hemma, dem är hos Biles. Ingen vill vara med mig längre! Känne mig faktiskt ganska ensam och stött. Imorgon blir det skidor igen, Sanna kommer över igen. OCH OJ VAD VI SKA HA ROLIGT...
Det värsta är att det typ ser ut så här nu...

LISTAN

Publicerad 2011-12-21 05:42:11 i The United States Of America

Har man överhuvudtaget något liv om man sitter och gör något sånt här??Ehhh nej... 20:20

.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

ehhhhh jag flyttade från Sverige

.

Har du några nyårslöften?

Det där med nyårslöften är väl inte min grej riktigt. Jag har oftast nyårslöften, men vem håller sina nyårslöften???
.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
NOPP, INTE EN ÄNDA, inte ens någon jag känner!

.

Vilka länder besökte du?

Sverige(ja jag räknar även med Sverige), Norge, Turkiet, USA.
.

Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?

18 Juli, 21 Juli, 26 November
.

Vad var din största framgång 2011?

att flytta till USA.
.

Största misstaget?

att jag prövade reeses!

.

Bästa köpet?

min macdator (fast den fick jag, men det var nog det bästa "köpet")
.

Vad spenderade du mest pengar på?

KLÄDER

.

Gjorde någonting dig riktigt glad?

JA
.

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2011?

I got the moves like jagger
.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

GLADARE!

.

Vad önskar du att du gjort mer?

levt livet??

.

Favoritprogram på TV?

Okej, here it goes... Gossip Girl, Vampire Daires, Despan, Greys anatomy, Julkalendern!

.

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?

I år, eller som alla år. Inträffar min födelsedag i samband med Thanksgiving här i USA. Fyllde 20 år, roligt att göra det i USA, NEEEJ! Det som är en så speciell ålder hemma i Sverige. Vad jag gjorde, spelade spel med kidsen, dem åkte skidor men mina var inte klara så jag tog en kaffe, åt middag på en resturang, saknar alla mina vänner och familj. Inte världens bästa födelsedag, jag längtar inte tillbaka, men jag kommer ALLTID komma ihåg den.

.

Hur skulle du beskriva din stil år 2011?

Seglar/mjukis till hippiestil. Saknar min gammla stil jag hade hemma i Sverige! MISS IT.

.

.

.

.

Det värsta med den här lstan är att jag har suttit och tänkt jättenoga på svaren...

6 dagar kvar i USA, 5 dagar kvar i SVERIGE

Publicerad 2011-12-20 05:55:49 i The United States Of America

jag älskar när jag ger bort något och ser hur ögonen tindrar av lycka. Alla julklappar ligger i min garderob välgömda för barnen. Dem tittar under min säng överallt förutom på mitt speciella gömställe i min garderob. I'm the boss!
Imorgon åker vi upp till Tahoe och kommer att stanna där tills torsdag eller fredag. Skiteam för kidsen, eller ska jag säga raceteam coola kids man har! Sedan på lördag är det Christmas Eve och på söndag är det Christmas Day, herregud jag kan inte fatta JUL! Min kompis, Sanna, har lite abstinens av att träffa någon hon känner, så imorgon ska jag hänga med henne, det kan hon verkligen behöva!
Om 7 minuter ska jag kolla på julkalendern, MUMS!
OH HAPPY DAY!

5 månader, och jag ÄLSKAR DET

Publicerad 2011-12-18 22:17:32 i The United States Of America

det är stört helt jävla stört. Fem månader sedan jag satte mig på planet, hmm tiden går wuskigt fort när man har roligt. Min östgötska sitter kvar i ryggmärgen, men talet är inte så östgötskt längre, tyvärr. Snart om en och halv timme ska vi iväg till Berkeley och gå på the nutcracker och sedan äta middag på någon fancyresturang i Berkeley, finns det ens sånna där?? Ska faktiskt bli roligt att se the nutcracker. BTW idag är det fjärde advent och inte alls långt kvar till jul. Vi kommer fira jul på julafton och juldagen, tror att den här julen kommer bli ett minne för livet.
5 månadsbild! epic eller vad?

LOVE LIFE

Publicerad 2011-12-15 18:48:26 i The United States Of America

huset fullt husen, mmmm LOVE
underbara San Francisco
HERE WE GO AGAIN....
Så igår var det piano och TKD (LOVE IT, eller inte igår, den snygga var ju inte där). Sedan så åkte jag och D och kidsen till Berkeley för att äta mat med Maria. äta bör man annars  dör man, men där äter man sig till döds istället too much food så att säga. Somnade gott på kudden när jag kom hem. Mitt rum är fortfarande äckligt, ska kanske städa idag. Måste ändå vara hemma för L är sjuk idag. Väldigt tråkigt, väldigt.
Håller på att göra en lista tills när Mamma och Pappa kommer, jag gillar listor om man har något vettigt att skriva på dem, men det har jag oftast inte så jag brukar strunta i att skriva dem. VÄLDIGT beskrivade blev det nu, nästan lite jobbigt. Gillar att skriva här med, men man vill ju inte att det ska låta för tradigt att läsa. Ska försöka posta brev imorgon tror allt som ska vara i är i nu, jag hoppas det. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, kom ihåg det.

utfryst

Publicerad 2011-12-14 06:05:30 i The United States Of America

Nu sitter jag här på min säng ensam och övergiven. Alla mina vänner är på trippel ho show, ALLA (2)! men jag har det bra ändå, det har jag. VERKLIGEN! Ingen biljett har jag heller, tror inte att mina vänner här ville gå med mig, to bad. Var på TKD (LOVE IT) idag med Will, var lugnt och skönt som alltid när man är med honom. Klockan 18:00 hämtade vi twinsen, jag säger bara OJ! LÄXOR, MAT, SKRIK, LEK. Nu 21:00 är jag utpumpad och sitter i min säng. MYSIGT! sa jag att jag sitter på min säng???
likblek eller solbränd? Tror jag gillar att vara likblek så att jag kan använda lakan som kamoflage.

fint rum

Publicerad 2011-12-10 03:46:24 i The United States Of America

mitt rum är som en bombzoon, jag skojjar inte. Vill inte ens titta på hur det ser ut. Och det värsta är att det inte ens smutsiga kläder utan dem är rena. Ibland blir jag så trött på mig själv, men det löser sig väl det med. Kanske imorgon, kanske i övermorgon, eller dagen efter övermorgon.
Inte alls långt kvar till jul nu, för er som vill veta. Det är 14 dagar 5 timmar, 15 timmar och 40 sekunder kvar till julafton, SPÄNNANDE! 

byebye

Publicerad 2011-12-08 00:53:05 i The United States Of America

Min bil luktar lemon. Ganska fräscht. Tycker bättre om den doften än extra cheese goldfish, men Lydia gillar visst den stankten bättre. Provade en Vanilla Latte på starbucks idag, men jag ska aldrig mer svika min soyalatte, ALDRIG. Nu har Maria åkt hem eller nej har hon inte, men hon ska till Frankie. Kommer kännas tomt! Fast på onsdag nästa vecka ska vi ut och äta hela familjen med Maria. Tror även jag MÅSTE hänga med henne medans Frankie jobbar, too bad. D och P är på fest idag så jag lägger barnen idag igen, nu är det 6:e dagen irad som jag lägger barnen. Börjar man få rutin eller vad??? Fast ikväll hade vi en stört rolig kväll ihop. Först läste jag en bok 2 gånger för kidsen, sedan dansade vi och sjöng vi, tjejerna satte in sockar som tuttar, dem hade prinsess klänningar tror dem ligger och sover i dem nu faktsiskt. Det tog en timma att få dem ibädd, men vi hade VÄLDIGT ROLIGT! ME LIKE THEM ALOT!

half but still complete

Publicerad 2011-12-07 07:49:05 i The United States Of America

TVÄTT, jag älskar tvätt! Maria med. Tog oss till IKEA med racerbilen, vi hittade sirap, den var mörk. Vi åkte till the Nordic House, vi hittade sirap, den var ljus. HAhahah, okej jag ska sluta skriva som om jag vore ett mongo. Inne på Nordic House köpte vi, pärlsocker, vanlij socker, saft och sirap och TURKISK PEPPAR jag är SUPER GLAD! 4,5 månader utan lakrits, helt otroligt. Maria frågar om det finns någon snygg, TKDtränare och JA! det finns det, hahah både hon och Sanna har suttit och tittat på honom och nu är det jag som gör det, hahahah han måste tro att The Gant kids har väldigt normala och stirrande au pairer. Påtal om stirrande förre torsdagen tog jag och Sanna en promenix, vi stod och hängde vid mina kids skola och kollade på barn, ganska så creepy ja! Iallafall, jag lyckades sätta på the firealarm igen, två dagar irad så kan jag kryssa bort det på min att göra lista. Nu är Denice och Peter hemma, dem är så HIMLA SÖTA! Jag har saknar dem, det har jag verkligen gjort.
Hämtade ut mitt paket, men jag tror att det är någon sorts förbannelse över mitt paket. AV VÄRSTA SORTEN MED. Jag och Maria stod och väntade i 10 minuter på att dem skulle leta efter mitt fina gröna paket från Sverige, och sedan kommer dem ut och säger, vi har inte hittat något, men DÖ då! Jag sa att det var grönt och 1 minut senare kommer dem ut mitt mitt gröna fina paket. TACKTACKTACKTACKTACKTACK, men mamma varför skickar du med en broshyr om tomas sabo men ingen berlock??

mer jul jag vill ha mer jul...

Publicerad 2011-12-06 08:18:53 i The United States Of America

Måndag och så börjar allt igen... Fast det är VÄLDIGT roligt att vara 2 helt klart, I LOOOOOOVE IT! Det sjukaste är att jag och Maria träffades i lördags eftermiddag, men det känns som vi har kännt varandra hela livet, okej jag krydda kanske lite men ändå...
Twinsen hade caroling idag, det ju när man går och sjunger jullåter, hahah! Jag och Maria tog Will till Berkeley och grizzly peak. 2 au pairer på ett barn, var VÄDLIGT jobbig, typ avled.
Lussebullarna smakar lite saffran, knäcken är sten hård inte alls mjuk, och ischokladen blev helt ok. Lite svenskt är det allt här hemma i Orinda nu. Tror faktiskt att allt är Sanna fel.. Fast vet inte om jag vill ha svenskt, gillar USA, ibland, när livet går som jag vill gillar jag USA.
Imorgon är det fullfart hela dagen, och på natten mellan tidag/onsdag kommer Denice och Peter hem. Jag är inte ensam mamma längre. HOW FUN! då är det party hela natten....
.
.
Igår ville Lydia se mina trosor, men jag sa bestämmt nej eftersom jag hade hudfärgade trosor på mig. Jag berättade att jag hade hudfärgade trosor och att jag hatar dem, men dem är ruskigt sköna. Dem började skratta hysteriskt, när jag berättade att gammla tanter mer än gärna bär sånna trosor. Och imorse hör vi en sång som sjunger om tuttar.. kan dagen bli mer perfekt???
har ni också kännt er så där ruskigt snygga någongång, den dagen detta kort togs kände jag mig ruskigt snygg och kolla bara reultatet....

knäck, lussebullar och ischoklad

Publicerad 2011-12-05 17:24:37 i The United States Of America

klagomålklagomålklagomålklagomålklagomålklagomålklagomålklagomålklagomålklagomål....
.
IDAG ÄR DET JULBAK PÅ SCHEMAT, JAPP. JAG OCH MARIA SKA BAKA KNÄCK, LUSSEBULLAR OCH ISCHOLAD ÖNSKA OSS LYCKA TILL!
.
varje gång jag ser dig (svampbob) tänker jag, tänk om det kan bli vi en dag!

Yesterday, 2 december

Publicerad 2011-12-03 18:45:41 i The United States Of America

en helt vanlig dag, idag försov jag mig inte vilket var skönt! När jag står ute i köket kommer lydia ner och sitter hos mig medans jag gör iordning allt, jätte roligt! Hon brukar hjälpa mig att väcka Will, eller ska jag säga hoppa på Will. hahahha. Han gillar verkligen det! Idag blev vi klara i tid. var vid skolan redan 7:59. Sanna kom till mig vid tio-tiden och vi sprang en liten runda, med betoning på lite, men bättre än inget! La mig på sängen och somnade sött i fyra timmar, vaknar vid tre igen. SOM tur var skulle jag inte hämta kidsen förrens vid 4 så LUCKY ME. Vi åker till yoghurtshack, jag vet att jag inte skulle ta något, men jag hittade med polkagrissmak, HUR GOTT SOM HELST JU! Sedan blev det blockbuster som ALLTID på fredagar, och ja dem känner igen mig nu! Väl hemma igen höll jag på att skita på mig när jag ser en bil på uppfarten, men det vara bara Daisy (Elena och Lydias kopmis). Pizzakväll och Movienight stod på schemat, vi kollade på Home Aloine 3, hur rolig film som helst. Hahah, jag älskar att hyra filmer med barn, för dem väljer filmer som man vill se men inte vill hyra hahah! LOVE THEM och IT, mest IT faktiskt. HAde varit duktig och spelat in Vampire Diares, och kollade igår men asså VARFÖR VISAR DOM AVSNITT 3, jag har nu fått det bekräftat amerikaner är dumma i huvudet! Somnade sött i min säng, varmt som TUSAN, men jag älskar min värmemadrass!
tycker jag passar bättre som likblek, HA!

ensam "mamma"

Publicerad 2011-12-02 06:49:23 i The United States Of America

Imorse åkte D och Pete iväg till Hawaii på minisemester med sina kompisar, roligt för dem. Jag får underhålla mina kids bäst det går och idag har det gått bra. Dem var som änglar, vi var på biblioteket i 1 timme och vi läste högt för varandra vi läste tyst. Det var lite jobbigare att få iväg dem till TKD, men dem gick ur bilen och hade en rolig lektion, det är alltid ett leende på läpparna när dem väl är på lektionen, haha sötisar. Hemma hade vi kvällsmat, dad's grilled cheese made by jojo, soup, tuna, veggies, icecream, cream etc. Och ja det har hänt igen, nu är Elenas och Lydias fisk död. Men inga tårar eller ledsna miner, dem vill ha en rosa fisk nu. hahaha! Vi målade naglar, dem jag målade blev fina, dem andra blev ganska fula.
.
Jag och Sanna var på campo idag, och när vi går till våra bilar ser vi äkta pubertetsbarn, asså äckliga är dem. Jag gillar inte barn som är puberteten dem är verkligen äckliga, gillar min ålder ganska bra ändå, om jag tänker efter! 20 är en perfekt ålder i Sverige, men inte här tyvärr. Hemma får jag göra vad jag vill, jag har fått gå till systemet sedan i lördags, RESPEKT!
.
all i want for christmas for x-mas is u

1 DECEMBER

Publicerad 2011-12-01 08:40:31 i The United States Of America

det innebär julkalender. Ja jag kollar alltid på julkalendern, dålig som bra, nu som då. Julkalendern hör julen till, ingen julkalender ingen jul, ingen jul ingen julkalender. De senaste åren har jag och mamma kollat på julkalendern tillsammans, det är vår mysiga stund. Iår blir det lite annorlunda som allt annat, SKÄRP DIG JOHANNA SLUTA PRATA OM ATT DU LÄNGTAR HEM, SKÄRP DIG. Ringde mamma innan julkalendern började för att påminna henne och visst kom hon ihåg.
Idag har jag gymmat, skrivit julkort, lagat mat, städat, hängt med Emelie, och julkalender. Imorgon är jag ensam mamma igen i bara 2,5 dagar. För på lördag kommer Maria (gammal au pair) hit och vi ska ha mysigt med barnen ända tills på onsdag kväll. mys mys mys mys mys mys.
Vad händer annars här borta, barnen är väligt söta mot mig. Ger mig kramar, dansar för mig, får inte hysteriska utbrott även fast jag säger nej. Det går framåt och det är väl det viktigaste eller?? Ja det är det. Slänger in en tjusig bild på världens bästa tjejer...
FÖRRESTEN VAR TOG MITT HÅR OCH MIN KROPP VÄGEN???

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela