jjgoeswest

Lill-Hulken

Publicerad 2011-09-30 06:39:26 i The United States Of America

japp, ni läste rätt. Lill-Hulken gör entre i dem amerikanska bergen, FARLIGARE ÄN NÅGONSIN! tyvärr har jag inga bilder på mig i min underbara dress, men den är något alldeles extra det är den allt.
.
Får bli uppdatering någon annandag är FÖR TRÖÖTTTT!

födelsedag

Publicerad 2011-09-23 23:13:03 i The United States Of America

grattisgrattisgrattis tusen gånger om. Idag är det Fannys födelsedag, en underbar tjej som jag träffa i NYC. Helt stört vi har bara träffats fyra gånger, under fyra dagar väldigt intensivt, 24/7 så att säga. SÅ ETT STORT GRATTIS FRÅN SOLIGA CALIFORNIA.
ibland så undrar man ju...

stalkers...

Publicerad 2011-09-23 21:25:11 i The United States Of America

ALLA djur attackerar mig. eller försöker vara när mig. i onsdags kommer mammakalkon med två bebiskalkoner. jag blev chockad och rädd. igår ser jag en ödla ca 6 cm på framsidan av min tröja jag höll på på riktigt att skita på mig, det är nog bland det läskigaste jag har varit med om, USCH! idag när jag kommer ut ser jag 8 kalkoner på framsidan. tror dem försöker skicka något hemligt budskap, det är fett läskigt att dem är här runt omkring. dem är STORA, FETA och ÄCKLIGA.
.
var väl det mesta jag ville säga... vill att alla ska veta att jag är omringad av ödlor och kalkoner. RÄDD!

sköntsköntsköntskönt

Publicerad 2011-09-22 01:11:46 i The United States Of America

onsdagar och fredagar, skönaste dagarna EVER! hämtar barnen från skolan 16.30 om en halvtimma typ. Sedan är det läxor här hemma och sedan kvällsmat. Kan man få en skönare dag? Mest troligt, men inte som au pair.
Igår gjorde jag köttbullar och SKAR mig, kände lite spontant kött som kött
.
Har inte gjort allt för mycket idag. Har varit i Lafayette och ätit frukost, tummen upp på den. Sedan har jag gjort guccamojja och köttfärssås tills ikväll, damsugit och dukat bordet. Ikväll har jag tyvärr besämmt date med Emelie, jobbig som satan, hahahahahha. Vi ska upp till grizzly peak. Det är så sjukt fint där uppe.
.
Imorgon ska jag och Lina till 24 hours och köra ett pass, hur skönt som helst att ÄNTLIGEN komma igång på riktigt jag kan behöva det om man säger så. Mina kinder är lite för runda, mina höfter är väldigt mycket för mjuka, mina lår dallrar väl för mycket, min hals existrerar inte längre, tror jag nämnt allt.
.
JUST DET! glömde berätta dagens happening: en kalkon höll på att skrämma skiten ur mig. var typ 1 meter från min bil, och sedan när jag skulle ta kort på den sprang iväg fort fort fort. Men mäster fotografen fick allt med den på kort, inget undgår JOJO (läs föregående inlägg om ni INTE vet vem JOJO är, Emelie vet)
imorgon ska dessa gå in genom dörrarna på 24 hours! COOLT

Hi there my name is Jojo! What's your name?

Publicerad 2011-09-21 02:44:17 i The United States Of America

haha det är lite roligt för alla här borta kallar mig faktiskt för jojo och inte för Johanna. Jag presenterar mig som Jojo när jag pratar engelska och när jag pratar svenska blir det Johanna.
Det började med (väldigt intressant fakta så fortsätt att läsa) att man kunde skriva smeknamn/nickname på sin aupair ansökan, jag skriver glatt Jojo och JJ. Eftersom ingen kallar mig det hemma utan hemma är jag Johanna så hade jag ju inte tanke på att dem skulle kalla mig för Jojo. Iallafall när D ringer för första gången frågar hon om hon får kalla mig för Jojo, jag svarade nervöst ja, men visst! Och jag tänkte inte mer på det, men sedan så när jag kom hit, så kallar alla mig för Jojo. Johanna finns inte här, jag vet inte om dem vet vad jag egnetligen heter. OBSERVERA det är inte bara D som kallar mig för Jojo, utan alla vänner här borta kallar mig för Jojo när vi pratar engelska och vissa även när det pratas svenska. Jojo känns lite mer busigt, och det passar mig!
.
haha igår var en bra dag! jag vaknade 7:17 av att Elina kommer in i mitt rum påklädd. Jag får panik, hoppar upp ur sängen! När jag komemr ut sitter alla barn vid bordet och väntar snällt på sin frukost. JAG hade försovit mig, blev fett nervös, men allt gick som smort och vi kom iväg tidigt till skolan och var där redan kl. 07:47. Annars sög den ganska hårt, väldigt hårt, okej superhårt.
.
hmmm idag då... åkte jag till pleasnt hill för min målerikurs, tro inte sjutton att vi var för få i kursen. Så fick snopet åka hem igen, men jag anmälde mig till en målerikurs på måndagar istället! Så det här ska jag nog fixa ändå. Vad händer mer, det är varmt ÄCKLIGT VARMT! nej så ska jag inte säga jag trivs, men det är typ 35 grader här igen så det är jobbigt att vara ute. Längtar inte tillbaka till det kalla snålkalla vädret hemma i Sverige. Så det så.
Helgen ser väldigt bra hur, alhoa- B-day party hos Julia, Googoo dolls i Golden Gate parken, Berkleley eller San Francisco. Ja men livet leker som man säger. Med tanke på Julias B-day tema avslutar jag idag med.
.
ALHOA

The United States of America, två månader

Publicerad 2011-09-19 02:30:17 i The United States Of America

Har varit här i The United States of America (vet att pappa uppskattar att jag skriver så iallafall) i 2 månader idag. Och jag har det verkligen helt underbart, önskar att alla där hemma kunde komma hit och uppleva mitt liv här. Fast nej det skulle jag inte, för det här är mitt år inte ert!
.
Helt stört att mamma inte har varit barnlös sedan 1977. Och pappa har inte varit barnlös sedan 1991 då han fick mig. Hur coolt är inte det, liksom i 34 år har mamma haft ett eller flera barn hemma. Ganska coolt tycker jag. Det är sånt man kan sitta och fundera på när man inte har mycket annat att tänka på.
.
Livet i sig är på topp, men allt är likadant hela tiden. Rutinerna är dem samma och människorna är dem samma. Men på helgerna så festar vi till det. Med lite ballonger, tårtor och serpentiner. Okej inte riktigt så, men då blir det bio, cheesecake, urban outfitters, safeway, berkeley. Just det en rolig sak jag ska göra här är att samla på shotglas. Min samling är ju inte den största än, har bara ett, hahha. ett genonskinligt glas med en blå cal bear på.
.
Vad har jag mer gjort i helgen då? inget. ganska deprimerande faktsikt.

my life isn't upside down anymore.

Publicerad 2011-09-17 04:03:37 i The United States Of America

hej hopp i lingon(berry)skogen. Kände att det var lite fyndigt, eller inte! -.-
.
Idag när jag vaknade så var jag SÅ trött, herre min pannkaka. Sedan när jag gå upp och väcker barnen, så säger Will 07:01, YOU ARE LATE! Eeeh ja Will med 1 minut. sedan tar bort täcket och vad har han på sig sina kläder, jag går in till Lydia och hon har gjort samma sak. Vad har hänt? Det är inte barnen jag lärde känna för 2 månader sedan. Men jag älskar det.
På vägen till skolan så hade en polis stannat en kvinna, för att ge henne böter. Hon vinkade till mig och jag stannar snäll, och in hoppar en söt liten flicka med blont hår, jag smällte. För här har inte så många blont hår förrutom vi svenskar. Och det var tydligen en av twinsens klasskamrater. Roligt att mammorna och papporna på skolan känner igen mig. hahahha.
Sedan så åkte jag till Walnut Creek med Sanna och Minnie Mouse. En liten hund som har en kal fläck på huvudet. Hennes husse klippte bort det gråa håret rent impulsivt, vilket inte blev något bra resultat. Men Sanna älskar Minnie Mouse, hosthost* Och så måste jag berätta ett nytt ord jag har lärt mig, men jag är inte säker på att det är svenska, tysken=otrevlig, göteborska... fast jag gillar det!
Ikväll blir det bio i Walnut Creek. Men innan det måste jag bädda om min säng för halva madrassen ligger på golvet, blir så när jag sover. LIFE IS GOOD RIGHT NOW and not upside down anymore.
.
.
.

mitt liv hemma i sverige håller på att suddas ut och det kommer jag aldrig få tillbaka

Publicerad 2011-09-15 20:32:04 i The United States Of America

great friends are hard to find, difficult to leave and impossible to forget
.
När man är här borta blir datorn ens bästa vän, man sitter vid den nästan hela tiden, förrutom när man träffar sina vänner. Iallafall, jag har fortfarande två liv, ett hemma och ett här. Men det hemma börjar suddas ut sakta och dem vänner som man trodde skulle höra av sig har slutat, det är konstigt att man måste åka iväg för att förstå vilka man kan lita på. Livet hemma kommer inte finnas kvar när jag kommer i augusti, och när jag kommer hem kommer det vara ett helt annorlunda liv som jag kommer att leva. Jag lämnade Sverige för att åka som aupair, men jag reflekterade inte över att mitt svenska liv skulle ta slut. För det kommer ALDIRG bli det samma. Bra eller dåligt, jag vet faktiskt inte. En sak som är säker är att jag kommer ha några helt underbara vänner som väntar på mig när jag kommer hem till Sverige igen och det är jag evigt tacksam för, jag längtar efter er och saknar er.

just idag mår jag bra..

Publicerad 2011-09-14 18:44:49 i The United States Of America

..okej NEJ det gör jag inte. Jag längtar hem. Hoppas bara det blir bättre när jag åker till poolen om 3 timmar för att steka med Julia. hoppashoppashoppashoppashoppashoppashoppashoppashoppashoppas. Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt det behövs, går omrking som en zombie och vet inte riktigt vad jag håller på med.

Grissly Peak

Publicerad 2011-09-14 07:23:15 i The United States Of America

ÄNTLIGEN.
Nu har även jag varit uppe på Grizzly Peak. Hur fint som helst och en toppen avslutningen på en skön dag. Det är först nu som jag verkligen känner att barnen sakta börjar förstå att jag ska vara  här i ett år. Men jag är ju inte dum, jag vet att dem ALDRIG kommer glömma dem andra au pairerna, eller? hehe
Imorgon är det en skön dag som väntar, inget speciellt bara lungt och skönt hela dagen, ingen aktivitet så det blir läsning och musik, och vem är deras lärare? Jajemensan ni trodde rätt, JAG!
.
Måste berätta en sjukt rolig grej som hände igår, Elena och jag pratade.
E: Why do u get so many texts?
J: U think?
E: Yes, but why?
J: They are my friends?
E: Do u have friends?
J: Yes?
E: But u have onlu been here for a mounth???
J: Yes, and I think they think Im nice. :D
E: Nice...
Sedan uppstår en tysnad, man kunde höra en knappnål falla och alla tre barn fortsätter äta sin mat. Jag älskar dem, så himla roliga. hahhahaha. JA, det var humor på högnivå, man såg deras blickar och dem var så himla busiga! Fast man vet ju aldrig med barn.

dunkar Tomas Ledin på högsta volym.

Publicerad 2011-09-13 18:52:52 i The United States Of America

EVERY BODY IS ALIVE! Ja det var ju faktiskt 9/11 i söndags. Lina tycker fortfarande att jag var kanske lite, okej väldigt mycket för nojjig angående 9/11. Tyvärr kan jag inte instämma mer. hahha
.
Igår var en bra dag, det var det faktsikt. Inget skrik på morgonen, vi kom till skolan fem i åtta. Jag var klar med alla mina uppgifter kl. 10:00. Sedan låg jag på sängen och halvsov tills det att jag skulle iväg och hämta upp barnen, för att lämna dem på piano och gitarr lektion. När vi kom hem så hade vi det väldigt roligt, vi dansade, målade, målade naglar. Det roliga måste ju ta slut någongång och då blev det läxor för hela slanten. Efter att dem var gjorda så, gjorde jag mat till alla tre. P kom hem och jag var off. Lina, jag och Emelie åkte till Chow i Lafayette och åt lamm/koft hamburgare. Det smakade inte kofta, men jag brukar inte gilla lamm, men det där var faktiskt gott. På vägen hem stannade vi på CVS så att jag kunde köpa mig cd-skivor, så nu dunkar jag tomas ledin på högsta volym på vägarna här i The United States of America. Ja när man är här borta så älskar man svenskalåtar överlag, så varför inte köra lite Tomas Ledin? PRECIS.
.
Idag blir en göttig dag. Blir off redan kl. 05:30 för då åker alla barn med P till fotbollsträningen, WONDERFUL. Men innan dess måste jag vika tvätt, och göra iordningen maten tills ikväll.
.

Haight-Achbury

Publicerad 2011-09-12 05:31:26 i The United States Of America

Snälla föräldrar man har... dem är 2000 mil bort men ändå terrar dem en som sjutton. Skickar mail, ringer på viber, hänger på skype. SUCK!
Jag var NÄSTAN i tid idag, men var ganska snabb, satt i pjammpjamm och sedan tog det mig 35 min. istället för 30 min och jag var nere på safeway, good work I think. Julia, min tyska vän, körde oss in till San Francisco idag, det var mycket folk på vägen så det tog mycket längre tid än vanliga fall. Tror det berodde på att det var en Giants match idag, och vem gillar inte Giants här i San Francisco? Ända sedan jag kom hit har jag sagt till mig själv, jag vill inte vara inne i San Francisco 9/11 och var var jag idag? Jo, inne i San Francisco. Höll på att skita på mig när jag såg två jaktplan i luften, men jag lugnande mig med och tänkte att dem vaktade amerikanskt territorium. Vi träffade Carro, och sedan gick vi till världens coolaste hippegata, nästa gång ska jag bringa kamera. Björn och Frida ni skulle älska den så mycket. Är väldigt ledsen att ni inte kommer hit, det ska ni veta. När vi åkte hem så var det inte en kotte på vägen, okej om man jämför med Sverige var det mycket, men här, INGET FOLK! Tog oss en runda förbi huset i "huset fullt". Coolt. Tillbaka i metropolet Orinda, så  åkte jag till Lina och hängde lite at her cribe. Nu är jag hemma i mitt lite alldeles för tysta hus. LÄSKIGT. Tänk om det har hänt familjen något, fast nej vad skulle kunna ha hänt? Men jag är så rädd för 9/11 så jag vet inte var jag ska ta vägen. Hoppas jag får höra lite barnskrik och bråk snart, jag längtar faktiskt lite. Något jag inte längtar till är imorgon då jag kommer ha ett h*lvete att få barnen. kl. är 20:30 och dem är inte hemma än, inget bra tecken ALLS.
.
SEE YOU

LinKöPinG VS. The United States of America

runtones,case

Publicerad 2011-09-11 06:12:08 i The United States Of America

RUNTONES, du kan både springa och gå
ORANGE CASE, nu kommer datorn aldrig bli repig, peppar peppar ta i trä
Ja, jag lyckades att köpa lite annat med, kofta, rosa nagellack, strumpor, väska och ett linne!

rena pengar

Publicerad 2011-09-10 23:32:48 i The United States Of America

NU ser mitt rum fint ut igen. Och luktar gott. Nej jag stinker inte, även fast mitt hår kanske gör det, ibland. Igår var vi i Berkeley och JAG/JOJO/JOHANNA/JJ var sen som vanligt tror dem börjar bli trötta på mig vid det här laget så nästa vecka ska jag vara i tid överallt, hosthost!
.
JUST DET, mina pengar är äntligen på mitt bankkort, eller på måndag när det är bankdag. ÄNTLIGEN! det har varit sådanna problem att jag inte ens vill tänka på det! men nu funkar det och D är glad och jag är glad kan det bli mycket bättre?
Om 35 minuter ska jag vara nere på Safeway, för att möta upp Lina och Julia! Vi ska åka till Sunvalleymall och där ska jag köpa mina runtones, FINALLY. Ska jag chocka dem och vara tidig eller ska jag vänta tills på måndag? Måndag låter bättre i mina öron, men det återstår och se, det kanske blir en chock eller så får dem vänta!
borta bra men hemma bäst! det är konstigt att det stämmer. idag känner att det skulle vara mysigt om det regnade lite, och att man fick sitta inne och bara mysa med en stor kopp te framför en brasa! HUR UNDERBART LÅTER INTE DET!

CAPSLOCK ISN'T MY BBF

Publicerad 2011-09-09 23:07:42 i The United States Of America

SKA GÖRA ER LUGNA, OKEJ INTE ER UTAN MAMMA. JAG HADE RÅKAT HA PÅ CAPSLOCK MEN NU KAN JAG LOGGA IN HUR MYCKET JAG VILL HELA TIDEN ÄR INTE DET FÖRTRÄFFLIGT? AS NICE JU!
SEE YOU LATER ALIGATOR! SEE SOON ON THE MOON!

BankOfAmerica

Publicerad 2011-09-09 22:58:14 i The United States Of America

äntligen var det fixat med mitt lösenord, pjuh! Det enda som är kvar att fixa nu är att acceptera så att jag får mina 800 dollar. Men fattar ju inte hur man gör, varför ska ALLT vara så otroligt krångligt? Får vänta tills Denice kommer hem, så att hon kan hjälpa mig med det! För det behövs, jag lovar!
Är lite smått nervös för 9/11 som kommer upp här snart! Det är på SÖNDAG, 10 årsjubileum, (får man änns säga så?).
Är antingen ledig fram till kl. 18:00 och sedan jobb till 20:30 eller så jobbar jag från 15:00-18:00. Vet inte än, men jag lider inte speciellt mycket av det. Ska grabba(cool jag känner mig) lite lunch snart och plocka ur diskmaskinen.
På tal om diskmaskin, skypade med mamma, pappa, Björn och Frida idag, OCH JAG HAR ALDRIG TÄNKT PÅ HUR BRA VÅR UPPHÖJDADISKMASKIN ÄR HEMMA. Men nu när jag plockar ur den varje dag så saknar jag att ha den upphöjd. Ja, Björn jag saknar självklart dig och Frida med, men inte lika mycket som vår upphöjdadiskmaskin, känn dig älskad(elakt skratt).
.
Men nu när jag testade funkade inte bankh*lvetet igen! JAG AVLIDER LITE SMÅTT okej, mycket. VILL DÖ!
.
Nehe, om jag skulle ta och försöka fixa det där igen då, med banken!! ROLIG FREDAG!

goosebumps

Publicerad 2011-09-08 04:50:50 i The United States Of America

vila i frid vår allas Stefan Liv!

Idag har jag fixat mitt SSN, jag är duktig lite sen bara som alltid, blir lite småtrött på mig själv. Sedan imorgon måste jag till banken för att fixa mitt lösenord för nej det funkar inte heller, jag avlider ganska mycket på mig själv! Men imorgon är det kanske även poolhäng innan jag hämtar barnen så jag kanske gör det på fredag istället, som sagt tidsoptimist! Sedan ska jag prata med mamma och pappa, fick ett packet av dem idag, så himla roligt med packet! SÅ ALLA SOM LÄSER SKICKA MIG ETT BREV MED PRESENTER I, SVENSKT GODIS!

food,food,food,food,food och så kanske lite cheesecake?

Publicerad 2011-09-07 08:37:01 i The United States Of America

Det är vad som händer när man åker till Walnut Creek. Men imorgon så måste jag åka till Walnut Creek igen för att fixa mitt security number. Men det bör gå fortfortfort, om det inte är världens kö, hoppas INTE!
.
Idag har jag inte gjort mycket alls, mest legat hemma, eller hade mycket att fixa här hemma idag, så blev inte klar förrens vid 12 och sedan var jag väldigt slö. SLÖ SLAPP OCH LIKGILTIG, helt enkelt! Lina, textade mig så vi drog lite tidigare till WAlnut Creek för att kolla i lite affärer och JA jag kom hem med något igen, ÅHH vad jag dör på mig! Hittar alltid saker som jag vill ha, men man lever bara en gång så det är lungt!
.
Juste mitt nästa mission är att skaffa easytones och ett gymkort på 24hours! (intresse klubben antecknar)
Elena, berättade för mig hur duktig hon är på att göra midsommarkransar, och så såg hon bilden på mig, då utbrister:
HOW GOOD ISN'T THE PERSON WHO MADE THIS ONE? DID YOUR MOM MAKE IT FOR YOU?
NO, I DID IT ALL BY MY SELF!
REALLY, I LOVE IT!

31 mars

Publicerad 2011-09-05 22:06:00 i The United States Of America

det är då mina älskade föräldrar anländer till SFO. Det som är bra är att dem kommer vara här över min nationaldag, how great isn't that? (för er som inte vet vilken dag det är, 1 april).
Idag kommer allt vara väldigt lätt och jag kommer vara glad. Min andra familj har även kommit hem, och ikväll ska vi äta på pizza antiqua! YUMMIE.
väldigt fina föräldrar man har!

En ny dag i min värld har börjat, medan er del säger godnatt!

Publicerad 2011-09-05 18:51:09 i The United States Of America

Nu har en ny dag börjat och jag är allmänt trött! Attans inte alls bra, verkligen inte! Dagen ser ganska suddig ut har inte alltför mycket planerat, det enda viktiga är att gå och lägga sig tidigt idag! För imorgon börjar en ny vecka med ny krav (få iväg barnen till skolan)! Det var väl det enda, som är intressant att veta idag och det värsta är att det inte ens är intressant! Kan ju säga att min fläskpannkaka blev PERFEKT!

tiden går fort när man har roligt

Publicerad 2011-09-05 05:23:57 i The United States Of America

dem här lediga dagarna går alltid för fort, nu har jag bara en ledig dag kvar den här gången. Det är inte rättvist, att det går så fort! Är trött, och önskar att jag kunde fått lite mer ledigt, men nu snart är man tillbaka i gamla rutiner igen! Idag hängde jag och Julia vid poolen, vilket var väldans skönt! Så nu har man fått lite mer färg på kroppen igen, vilket känns skönt! Jag menar om man bor i California, så måste man ju alltid vara lite solbränd så är det ju bara! :) Juste något som är väldigt viktigt är att jag gjorde min efterlängtade fläskpannkaka idag, GUD VAD JAG HAR SAKNAT DET! måste göra det snart igen och även då kanske bjuda familjen om dem vågar äta det, det vill säga! Morgondagen är väldigt obestämmd, men jag tror det blir poolen för min del då med, antingen själv eller med någon, men det återstår att se!

godnatt USA och godmorgon SVERIGE.

Publicerad 2011-09-04 05:56:46 i The United States Of America

dagen har gått åt att skypa och därigenom att prata! Jag har visat huset jag bor i, och det första jag får höra är, vad STORT och FINT det är! Det enda som saknas är ju en POOL!  men man kan ju inte få allt i livet! Fick en bubbla på datorn för jag råkade gå in i vägg! Tror att Wills klumpighet smittar av sig, inte bra inte bra inte bra inte bra inte bra!
Imorgon blir det poolen med Julia för lite häng! Jag vet att jag har skrivit sedan i igår, att jag skulle göra en fläskpannkaka, men imorgon ska jag kanske äntligen göra det, jo det måste jag men jag måste även då åka och handla, men det klarar jag! Tar ju min bil överallt så det fixar sig ju!
.
.
.
måste köpa mig ett converse linne snart igen...

du ska veta att jag saknar dig, det finns känslor som aldrig tar slut, du ska veta att jag inte glömt, det finns bilder som aldrig suddas ut

Publicerad 2011-09-03 22:56:18 i The United States Of America

Johanna, jag måste få se dig en gång till innan jag dör!
Jag lovade mormor att hon kommer få se mig igen, jag hoppas verkligen att det stämmer!
.
Idag är det en sådan dag som jag har ägnat lite för mycket tid åt att tänka på det som jag hade hemma, men jag vet att det kommer finnas kvar när jag kommer hem igen, åtminstone det mesta!
Helgen ser väldigt spacad ut ska göra så himla mycket, handla mat, sola, sova och skypa! Roligt liv hon har, det där kan väl lika gärna göra hemma, kanske ni tänker. Ja det kan jag, men att umgås med barn dag in och dag ut, sätter sina spår, man blir helt matt och behöver en dag eller två att återhämta sig!
.
Ikväll ska jag gymma lite, i gymmet som familjen har, hur great är inte det, sedan ska jag göra mig fläskpannkaka och så ska jag kolla på the lords of the ring eller My Best Friends Wedding, helt okej lördag tycker jag själv!
.
Kanske ska ta lite kort så att ni kan få se hur jag har det här borta med, är dålig på att ta kort, kanske är något som går i släkten! Men här kommer lite kort på min midsommar med världens bästa!







9 år och 12 år??








Så nu har saknat färdigt för idag!


känn ingen sorg för mig SVERIGE

Publicerad 2011-09-02 23:17:22 i The United States Of America

Familjen har åkt till Tahoe och jag ska åka till poolen och hänga med Lina!! Kanske blir att steka lite, eller ja jag kommer steka!
Den här helgen har jag längtat efter, det har jag verkligen gjort! Inte för att jag inte gillar familjen för det gör jag verkligen. Men ibland kan ett avbrott göra att man uppskattar familjen lite mer, för på tisdag kommer jag att sakna mina små tussar alldeles för mycket, men vi har umgåtts 24/7 i nästan 3 veckor!
Lite tidigare idag var jag på blockbuster och hyrde lite filmer så att jag har något att göra ikväll när jag kommer hem från poolen. Ska även göra mig en fläskpannkaka, mums vad gott det ska bli!!
.
.
.
små lätta moln, det var vad jag gick på igår efter att jag äntligen fick höra Nicoline/nicolett/nicotin/nickelodeon, kärt barn har många namn, röst! Kändes så nära, men jag vet ju att vi är så långt långt långt långt långt långt långt långt långt långt långt långt långt långt borta från mig!! Mitt tålamod mot barnen var större än vanligt och igår behövdes det verkligen! eller vad säger du Lina! haha

STARbucks..

Publicerad 2011-09-01 19:53:40 i The United States Of America

okej, man skulle tro att jag själv har ritat till hjärtat på muggen. MEN det finns fler än jag själv som älskar mig! Tjejen som gjorde min soyalatte på starbucks gör det! (jag behövde inte stava mitt namn, hon skrev rätt från början)
.
.
Idag kommer barnen hem redan kl. 12 för idag är det back to school night (för föräldrana) så idag blir det en heldag, men mina små gullvippor! That's nice! Jag vill åka till feedex idag och fixa lite bilder som jag ska ha i mitt rum, men jag har inte valt mina bilder än så jag måste nog vänta tills bilderna är valda. Nej, nu har jag en timme på mig innan jobbet kallar så det blir att ta det LUNGTLUNGTLUNGTLUNGTLUNGTLUNGTLUNGT!!!!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela