jjgoeswest

my life isn't upside down anymore.

Publicerad 2011-09-17 04:03:37 i The United States Of America

hej hopp i lingon(berry)skogen. Kände att det var lite fyndigt, eller inte! -.-
.
Idag när jag vaknade så var jag SÅ trött, herre min pannkaka. Sedan när jag gå upp och väcker barnen, så säger Will 07:01, YOU ARE LATE! Eeeh ja Will med 1 minut. sedan tar bort täcket och vad har han på sig sina kläder, jag går in till Lydia och hon har gjort samma sak. Vad har hänt? Det är inte barnen jag lärde känna för 2 månader sedan. Men jag älskar det.
På vägen till skolan så hade en polis stannat en kvinna, för att ge henne böter. Hon vinkade till mig och jag stannar snäll, och in hoppar en söt liten flicka med blont hår, jag smällte. För här har inte så många blont hår förrutom vi svenskar. Och det var tydligen en av twinsens klasskamrater. Roligt att mammorna och papporna på skolan känner igen mig. hahahha.
Sedan så åkte jag till Walnut Creek med Sanna och Minnie Mouse. En liten hund som har en kal fläck på huvudet. Hennes husse klippte bort det gråa håret rent impulsivt, vilket inte blev något bra resultat. Men Sanna älskar Minnie Mouse, hosthost* Och så måste jag berätta ett nytt ord jag har lärt mig, men jag är inte säker på att det är svenska, tysken=otrevlig, göteborska... fast jag gillar det!
Ikväll blir det bio i Walnut Creek. Men innan det måste jag bädda om min säng för halva madrassen ligger på golvet, blir så när jag sover. LIFE IS GOOD RIGHT NOW and not upside down anymore.
.
.
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela