jjgoeswest

KRÄFTA

Publicerad 2012-04-23 19:23:16 i The United States Of America

jag HATAR kräftor.. Varför blir jag alltid röd och INTE brun? Lite orättvist så där!  Vissa blir bruna, jag bli RÖD. Helgen har varit ganska händelserik, för en gångsskull! På lördagen var det poolparty, det var så himila AWESOME. Åkte även in till San Francisco, med Johanna och Caroline, det var där det hände, jag blev RÖD! Det värsta jag vet är när människor kommer fram och säger, hur är det, gud vad röd du har blivit, du har visst fått lite färg idag. Jaha det säger du, jätte jobbiga är sånna personer, HATAR DEM!

tror våren är över och sommaren är på ingång, SKÖÖÖÖÖNT, och Sverige hur har ni det? kallt? snöigt?

Publicerad 2012-04-21 18:35:47 i The United States Of America

Så var sommarna här, eller våren? Hoppas den är här för att stanna, I beleive in u ... Idag har jag faktiskt något inplanerat som jag ska göra, jag ska på b-day/pool/bbqparty, NICE. Emelie jag lovar att använda solskyddsfaktor annars kommer jag att se ut som en kräfta. En röd kräfta, inte svart som dom är innan man kokar dem. Nu snart ska jag ta mig en PW, trots att det redan är svettigt varmt ute. Älskar mitt hus lite för mycket eftersom det är luftkonditionering i det, är det svalt och skönt här inne, sånt gillar jag. Ska även tvätta lite kläder nu, kan behövas min tvättkorg svämmar över, bokstavligt talat. Igår hängde jag med Sanna, och det hände en grej igår med FAKTISKT, D's kreditkort funkade inte, asså hjälp. Men superjojo tog sitt bankomatkort och där fanns det massor av pengar, eller massor, men tillräckligt iallafall.
Och en sak till måste jag berätta, har ni tänkt på när man är solbränd känns det som man har haft värsta träningspasset, hela kroppen känns slut och utpumpad. hahhaha. En liten tanke så där bara.
hahaha PUUUUUUUUUUUUUUSS PÅ ER

14.27.30

Publicerad 2012-04-18 23:27:30 i The United States Of America

Oj, vad jag tycker det är tråkigt att skriva här just nu, verkligen OJ! Jag har en vän kvar, Sanna! YIPPE... Barnen är hur underbara och mysiga som helst. Vill jag verkligen lämna Californien för ett kallt, grått och trist Sverige.. haha ja det vill jag! Annars händer det inte så mycket nytt här borta i USA, på väst kusten. Nu ska jag hämta Hannah och Stephen och ikväll ska jag och tjejerna ha girltaaaajm. Får inte glöma att säga att jag iväg och simma imorgon med Denice. Spännande spännande, kommer bli roligt.
Imorgon är det även torsdag vilket innebär. CÅÅÅCKA! hahhahaha Johan Glans in my heart <3

SOL

Publicerad 2012-04-16 18:41:54 i The United States Of America

varför ska det vara SÅ HÄR varmt. haha, nu tog jag dock i lite, men det är väldigt skönt det var dit jag ville komma. Inget konstigt här borta, jag har det bra och blir ständigt påmind av hela familjen att vi ska till Hawaii snart, det kommer bli så himla ballt, råballt. Vi ska simma med delfiner, det är ballare än ballast det. Måndagar är väl som måndagar ska vara, det är tvätttajm och så har kiddsen minimunday, vilket betyder att dem slutar redan vid 12:00.

forever and ever, CÅÅÅCKA, på en torsdag.

Publicerad 2012-04-12 18:41:21 i The United States Of America

rubriken talar för själv. JAG SAKNAR DIG. Annars då, mamma och pappa åker hem imorgon. Känns jobbigt trots att dem kan vara a pain in the as är dem världens bästa föräldrar. Har också fått en request om att boka min flight hem till Sverige, asså har jag verkligen varit här i 9 månader? ASSÅ VAD HÄNDER! Vet inte hur jag kommer klara att säga hejdå till alla här borta, det kommer att bli helt sjukt. BLÄ.
Just det kan berätta att jag packade en väska som ska hem med mamma och pappa igår, INTE ROLIGT Lars-Olof. Asså. Hur mycket har jag köpt här egentligen, LITE för myckte kanske ja. Den går att stänga men då är inte skor ner packade... wish me good luck. Emelie hade skrattat så där jobbigt som hon alltid gör, men jag hade behövt det idag!

I'm ALIVE

Publicerad 2012-04-06 06:14:51 i The United States Of America

Pappas visa ord. "Vi är som berg, vi ska beundras på avstånd". Nu är dem här, och det är svårt att beundra dem nu, det är faktiskt sant. Nu är det faktiskt lite jobbigt att bara ha dem 2 meter ifrån sig. Speciellt när jag inte har haft det så i 9 månader, väldigt konstigt känns det, VÄLDIGT!
Jag lever iallafall, väldigt mycket. Vi har redan hunnit med Las Vegas och Los Angeles, verkligen råballa städer, gotta love it.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela