jjgoeswest

smart tjej

Publicerad 2011-08-30 23:11:56 i The United States Of America

Ibland så undrar jag vad jag tänker med, eller om jag ens tänker, eller om jag tänker för mycket för att fatta att jag tänker...
.
För en månad sedan, råkade jag lämna min GPS på i bilen så att batteriet laddades ur...
Igår glömde jag stänga av ljuset så att batteriet laddades ur...
Idag tog jag med mig fel papper till socialsecurety så jag kunde inte fixa det...
.
Tror den här familjen har fått VÄRLDENS smartaste aupair genom tiderna. Jag blir så trött på mig själv att jag tuppar av, suck.
.
Snart ska jag åka till skolan och hämta barnen, vi ska på rundtur, Feedex, Soccershop och så tror jag att jag tar med mig barnen till yoghurtshack! annars är det blir det inga glada miner här inte!
sötisarna på Alcatraz

all around the place

Publicerad 2011-08-29 05:47:10 i The United States Of America

sorry, men tiden rinner iväg här. Känns som det var igår att jag uppdaterade, inte som 4 dagar sedan. I torsdags hände inget, jag var allmänt trött och blev därmed väldigt tråkig!
Fredagen däremot var riktig partajig, jobbade till 21. Det var fest i Berekely, men barnen tar slut på en verkligen och det sätter sina spår. Emelie kom till mig istället med en B&J det var välförtjänat. Lördagen tillbringades i SunValley Mall, det inhandlades lite för mycket kläder, men kläder behövs ALLTID! Vi hyrde Dirty Dancing( Emelie hade tydligen inte sett den filmen, ibland blir jag så trött på henne, hahahha) (jag måste förtydliga, jag skämtar blir inte trött på henne) det var med väldigt skönt att bara hänga utan att behöva göra ngt märkvärdigt.
IDAG var jag med familjen på Alcatraz. Det var verkligen otroligt spännade, kan inte sätta fingret på vad, men det hände för så länge sedan och man kan se det än idag. Det är något speciellt med historia. Familjen droppade av mig på IKEA, och vi åt svenska köttbullar och mjukglass, helt underbart!
Nej, kanske ska börja göra sig iordning för sängen. Klockan är ju ändå kvart i nio, hehe

300 dagar kvar...

Publicerad 2011-08-24 05:55:00 i The United States Of America

Det blev en tidig morgon idag, Lydia och Elena kom in till mig och ville mysa lite, vid 7:00 am. Fast dem var så mysiga och gulliga så det gjorde mig inte allt för mycket.
...tills att nästa sommarlov drar igång, hur fort har det inte gått egentligen? Men vi utnyttjade sista dagen till MAX verkligen, vi gjorde inte något. Vi var hemma och slappade, ritade, dansade och åkte scooter. Värdpappan, twinsen och Will åkte och köpte honom fisken som han har väntat på i en vecka. Och efter det åkte vi direkt till popsiclesocial på DelRey. Inte alls som hemma, men verkligen roligt för barnen. Att få träffa sina kompisar som de antagligen inte har träffat på hela sommaren, sin nya lärare, se klassrummet. Och i allmänhet vara tillbaka i skolan. Dem är verkligen hur taggade som helst för imorgon, vilket känns bra så det ska nog inte bli några konstigheter att få upp dem imorgonbitti. Det enda tråkiga är att Lydia inte kom med någon av sina bästa vänner, medans Elena gjorde det. Hard time, men jag tror att Lydia fixar det galant.
Minns ni Audry som jag berättade om? Twinsen är hur avundsjuka som helst på henne för hon har 2 fjädrar i sitt hår, OMG! Blev en lång dag idag, men som grädde på moset så åt vi, hela familjen Gant, ute på resturang för att avsluta sommarlovet.
Ska gå och lägga mig nu för imorgon börjar SKOLAN!

jelly belly

Publicerad 2011-08-23 07:36:26 i The United States Of America

Näst sista dagen på sommarlovet, för barnen, känns väldigt konstigt att det inte är min tur att vara tillbaka i skolbänken. Jag och Elin tog med oss barnen till Jelly Belly factory. Ni vet Harry Potter med, Bertibotts beans i alla dess smakar, typ så var det att vara inne på Jelly Belly factory. Det tog barnen 1 minut, innan dem frågar om dem kan få gå och ta smakprover, 4 minuter senare kommer första barnen fram och frågar om jag vill ha en, helt ovetandes säger ja, men åhh vad snäll du är! :) Hon börjar skratta, och hon har gett mig en bugarbelly, TACK SÅ MYCKET! Vi åkte och spelade bowling, eller jag spelade inte, kollade på, roligt!
.
Ikväll tog jag mig till Lafayette, för en Yoghurt. När jag och Sanna åkte hem så var det världens konstigaste kille i bilen framför, som blev bilen bredvid som blev bilden bakom. Haha han titta på oss gjorde ngt konstigt med  fingrarna och såg läskig ut. burr. Men han svängde av tidigare och han var borta, gonn!!

megaglassar

Publicerad 2011-08-22 03:54:03 i The United States Of America

jag vet att när jag satt hemma förra året i Linköping och läste bloggar, tänkte jag varför uppdaterar dem inte mer? Och nu när jag själv skriver en blogg så börjar jag förstå, idag vill jag verkligen inte skriva, men jag vet att dem som läser uppskattar att man skriver. Vad man än skriver om även fast det har varit en icke så händelserik dag...
.
Idag åkte jag, Kat, Will och Twinsen in till San Francisco, som jag har sagt skulle vi till Alcatraz det var själva grejjen vi skulle göra där. Men Kats flight var 3.30 pm och vår tid på Alcatraz var vid 1:00 pm, så det blev inget med det. Vi gick istället till ett akvarium, pier 39 och geradelli (om ni är i San Francisco MÅSTE ni gå dit, helt underbart). När vi hade lämnat Kat på flygplatsen åkte vi hem, kollade TV, ritade, myste, bakade överrasknings brownies, lagade dinnerbreakfast, lekte, läste böcker och sedan la sig barnen snällt i sängen och nu sussar dem så sött!!
.
Just precis nu kom mina värdpäron hem och dem var verkligen glada över att se mig, var länge sedan jag träffade dem nu! Det känns länge sedan med tanke på att vi inte har sett varandra på 4 dagar och annars brukar vi ses 24/7. Jag är riktigt glad att dem är hemma nu, jag är riktigt glad. Kändes nästan lite som att ens egna föräldrar kom hem. Fast det kanske beror på att jag precis skypade med dem när värdpäronen kom hem.
.
Fina värdpäron, fina tvillingar, fin pojke, fin gemenskap, kan man begär mer av en familj som inte är ens egen? NEJ! trodde inte det heller
mina tre älsklings filurer gör att jag inte saknar Sverige lika mycket!

blå, blåare, blåast

Publicerad 2011-08-21 07:48:19 i The United States Of America

Duktig som jag är, eftersom jag är aupair, ställde jag klockan på 8.00 för att gå upp för att hjälpa barnen. Men varför inte sova till 8.30 om ingen väcker en? Ja varför inte, det är frågan. Gick iallafall upp vid halv nio och vi var SÅ nära att åka till San Francisco Zoo, men barnen var inte på humör så vi var hemma och myste. Innan, innan, innan, innan, vi åkte till Walnut Creek och kollade på The Smurfs. Åhh vilken gullig film det var, speciellt när man växte upp med smurfarna, livet som au pair är inte så dumt alltid.
min bodybuilder
SÖTA

LYCKLIG, 11 month to go

Publicerad 2011-08-18 23:51:37 i The United States Of America

SVETTIGT, det är BARA förnamnet, jag skojjar inte det är skitvarmt idag! typ kvavt eller något, jag avlider! Men jag kanske inte ska klaga för mycket på värmen, jag menar jag bor ju ändå i Californien. Snart är det dags att hämta upp Will, fixa play date till honom. Sedan ska vi två dra och hämta twinsen och sedan blir det subway. Ganska skön kväll på många sätt ändå! Ska inte klaga skulle kunna vara mycket mycket mycket värre.
.
Imorse slog jag en plingeling till älskade mormor, jag hörde att hon blev alldeles tårögd när hon hörde min röst och jag kunde inte heller hålla det tillbaka utan det slank ner några tårar längs mina kinder. Herregud vad jag saknar henne. Hon trodde inte det var sant att det var jag som ringde henne så hon frågade mig flera flera gånger, men det var dem bästa 7 min. jag har haft på länge, att få höra hennes röst, hur hon berättar saker, hur hon får reda på saker, åhh vad jag älskar henne, det enda som saknades var att få se henne.
VÄRLDENS FINASTE MORMOR!

Orinda, Lafayette, Orinda, Lafayette, Orinda, Moraga, Orinda, Moraga, Lafayette, Yoghurt Shack, Orinda

Publicerad 2011-08-18 05:33:54 i The United States Of America

Ont det gör ont, en stund på natten men inget på dan... Lite så känner jag just nu, för på natten kan jag inte ligga på någon sida utan måste ligga som en soldat i sängen och titta upp i taket. Fast det är ju en visdomstand så jag kanske blir lite smartare av det, who knows liksom!
.
Men nu har ännu en aupairdag gått till ända, ganska skönt! Alla dagar är precis det samma, men jag gillar det! Will och twinsen är på Sienna Ranch, den här veckan med och ALLA TRE älskar det. Vilket är en lättnad när jag ska skjutsa dem till campet. dock så har Will en Golfkurs så jag måste hämta upp honom och skjutsa honom dit, men det är inte några större beskymmer. Värdpappa är redan iväg och imorgonbitti åker värdmamman på brölop hur härligt är inte det jag längtar tills jag se när några av mina fina vänner gifter sig. Men som tur är kommer en av D vänner hit och hjälper mig så jag ändå blir lite off, vilket är skönt! Alltid skönt att vara med en annan än att ha allt ansvar själv.
Torsdag: Camp och subway
Fredag: Camp, Pizza och movienight
Lördag: San Francisco Zoo och The Smurfs
Söndag: Alctraz, Golden Gate och Pier 69
Måndag: Jelly Belly factory
Jag skulle kunna forsätta i all evighet, men hur kul är det på en skala 1-0 (jag menar 0 inte 10)?? Jag kan inte fatta att barnens sommarlov är över och att jag inte ska gå tillbaka i skolan, okej ljuga får man inte göra, så jag ska vara ärlig jag ska plugga här med! Igår satt jag och Denice och kollade lite kurser och hittade en väldigt rolig, Akryl och Oljemålning känns som en rolig sak att sitta och göra på förmiddagarna i höst. D är alltså världens BÄSTA hostmom, ingen har en så bra hostmom som jag! Åhh jag önskar att hon visste hur bra hon är!
.
Imorgon för mig, och idag för Sverige har jag varit här i 1 månad och tiden har gått så snabbt jag kan inte fatta, men sedan tänker jag då har jag bara 11 månader kvar och då känns det helt plötsligt väldigt långt borta.
Har jag nämnt att jag brände mig i Santa Cruz? Nu är jag som en orm som ömsar skin och inte lite heller utan MYCKET, hela facet är flagit och sönderbränd inte OKEJ! Kanske ska ta och lära mig av mina misstag för en gångsskull.
Livet är en fest, men jag väljer att avstå idag och bara hänga hemma lite, måste duscha ser ut som "hej kom och hjälp mig" och det skulle inte mamma och pappa tolerera, så jag har tur att ni är där medan jag är här!
Tittade precis ut genom mitt fönster och blev fashinerad av den fina månen, satt och tittade i några minuter, men så var det min taklampa som reflekterade i fönstret, bottennapp eller vad.
hur härliga är inte barn, ångar inte en sekund att jag är här och ni är där

home sweet home

Publicerad 2011-08-16 22:53:20 i The United States Of America

hemma igen, eller kom i söndags men allt drar igång så förbaskat fort när man väl är hemma.
I fredags drog och två tjejer till San Francisco för att kolla på Hot Chelle Rae och We the kings. Dem är verkligen HELT fantastiska, helt fantastiska, så börja youtuba dem NU!
På lördags morgonen drog jag och samma tjejer till Santa Cruz, körde in i en molnvägg, men som tur försvann den på eftermiddagen.Samma sak hände morgonen därpå, men solen tittade även fram då. Så jag ser mer eller mindre ut som en röd kräfta! Får inte glömma att berätta att jag har åkt på highway ONE!
.
JAG HAR ONT VÄLDIGT ONT I MIN VISDOMSTAND, TROR JAG HÅLLER PÅ ATT SVIMMA!
Ikväll blir det att ta hand om barnen och mysa framför en film med dem, låter helt okej i mina öron. Nu måste jag ta mig en nap blir helt utmattad, inte van att vara med barn så mycket hela tiden! Ska nog vänta MÅNGA år innan det blir några egna barn.

wiiiiihuuu

Publicerad 2011-08-12 20:32:23 i The United States Of America

Att vakna upp i ett mörkt rum kl. 07.00 och inte ha en susning om var jag är, det är grejjer det! Imorse var det faktiskt så för första gången, jag visste inte var jag var, sedan förstod jag att jag faktiskt inte var hemma i Linkeboda utan här i Orinda. UNDERBART, VERKLIGEN!
Ikväll bär det av in till San Francisco för att gå på konsert, fast jag vet dock bara ett band som spelar Hot Chelle Rae, tror nog det kan blir riktigt roligt, främst på grund av sällskapet, riktigt roliga tjejer det där. Sedan imorgon bär av med samma tjejer plus Ellen till Santa Cruz för att hänga på stranden och ha väldigt väldigt väldigt roligt!!
Har varit ganska effektiv idag ändå, dock har jag sovit mesta delen och snackat med mamma, pappa ska skypa med med dem snart igen för dem ville se huset jag bor i och jag tror att värdispappan åker till resten av familjen snart. Jag får inte glömma att berätta att jag snackade med Fanny, och vi kom fram till, att jag hon och Linn gör det här året tillsammans, men på helt helt olika ställen, det var verkligen så himla roligt att få se henne och höra från henne, toppen fin tjej det där. Så Linn, skype SNART! Sedan nu ska jag städa mitt rum, äta, dra till Orinda Town(respekt) för att sedan som sagt dra mig innåt till San Francisco och gå på ÅRETS konsert.
Snart börjar väl mossan växa på mig bäst att DRA!
saknar min The United States of America tröja, ganska mycket!

Orinda, Oakland, Orinda, Lafayette, Orinda, Moraga, Orinda, Lafayette, Orinda, Lafayette och Orinda

Publicerad 2011-08-12 08:12:08 i The United States Of America

Ja, lite så har väl min dag varit i största allmänhet. Eller det är så väldigt ofta här, fart och fläng till lite alla möjliga ställen. Det händer inte så mycket här, mest det gamla vanliga!
Vakna,Frukost, Skjutsa, Bädda, Städa, Plocka, Vila, Hämta, Leka, Äta, Kompisar, Sova.
Men nu så har jag ledig helg, ända fram tills på söndag kväll, så då blir det, lite häng i San Francisco och i Santa Cruz, LOVLEY!
Idag var jag och C med 5 barn på Oaklands ZOO, väldigt mysigt och uppskattat! Alla barn var hjälpsamma och tänkte på varandra, me like very much. Vi åkte hem och vände lika fort, för att skjutsa "mina barn" till campet kl. 1. Åker vidare till Safeway för att handla mat, när jag väl har handlat ALL frukt och grönsaker, ringer Denice och säger, sätt dig i bilen hämta Will för han måste till sin språkpedagog(för att träna på S). Lämnar alla saker sätter mig i bilen och KÖR av bara tusan. När jag kommer hem har jag två dödade timmar, vet inte hur lång tid det tar hur mycket jag hinner med att göra. När Denice är tillbaka, åker jag och fixar maten jag skulle handla, hämtar barnen på camp, åker och hyr film, köper bagels, köper kvällsmat och jamba jucie. Vi åker hem och alla tre barn är väldigt lugna och jag tror att de tycker att livet var ganska bra där för en sekund.
När alla satte i bilen, säger Will till mig:
-Jojo, u know, it's both good and bad that u not coming with us
- Really, tell me.
- Good thing is that I get more space in the car, the bad thing is that u not coming.
Söta killen ju!

tuff tuffare tuffast.

Publicerad 2011-08-10 04:18:29 i The United States Of America

idag har det varit en tuff dag på många sätt. Lydia kommer inspringande i mitt rum 06.30, med ett fett leende på läpparna, det är INTE okej!! men hon var söt och la sig i min säng ett tag och myste, så det gjorde mig inte så mycket. Ops, glömde säga att D:s vänner är här på besök, dem följer med dem upp till Tahoe när jag stannar här och drar till Santa Cruz, dem barnen är med hyper speedade + att dem är 6 och 3 år. Jag fixar frulle, vi åker till doktorn, sedan blir det lite utbrott med en av twinsen, men det går över lika fort och vi åker till campet. När jag kom hem igen ringde min älskade bror, han hade tråkiga nyheter det blir ingen resa hit till mig i september, men det var för himlans skönt att få höra hans röst. Åhh vad jag saknar honom. Blev taco till kvällsmat idag, väldigt gott men inte som i Sverige ,ser lite annorlunda ut här när D gör det, men jag ska allt visa henne. Kvällen är väldigt obestämd ingen anning vad jag ska göra eller ta vägen, men i frysen väntar lite glass på att bli uppäten så jag ska ta mig lite, måste tillägga att det är jag som har gjort glassen, väldigt viktigt så att ni alla vet det.
har man för mycket tid över så....

SF + SC

Publicerad 2011-08-08 07:34:24 i The United States Of America

Home sweat home. Kan jag säga så redan efter 2,5 vecka här? Tydligen.
.
Pratade med mamma och pappa idag, herre gudars vad fina dem är! Alla tre små barnen kom in till mig idag när vi skypade som bäst, dörren öppnades och in springande kommer Lydia, sedan Will sedan Elena och Denice(mer värdigt dock). Mysigt att ha båda sina familjer så nära! När vi åkte hem stannade vi på en outlet inget bra inget bra, men sjukt bra för min tomma garderob. Ett par jeans, två sweatshirts, t-shirt, skor fick ett nytt hem, jag lovar att ta väl hand om er. Väl hemma(weird) åker Will och jag kickboard, han dör dock 5 gånger men jag lyckas återuppliva honom, magicfingers. Twinsen sitter inne och spelar musik på deras Ipad eller läser. Emelie kom och hämtade upp mig, drog en sväng till yoghurtshack (najs kvällsmat, tror dock att det blev den dyraste för mig EVER). Åkte en sväng upp till Tove, men inga amerikanker kan uttala hennes namn poor little girl, vi bokade hostel i Santa Cruz, och så drar vi en sväng till San Francisco på konsert på fredagen kan min helg bli mycket bättre?
kolla in vad jag hade på mitt skrivbord när jag kom hem idag, ett par blommar som barnen har plockat till mig,
HUR SÖTA ÄR DEM INTE??

sovmorgon

Publicerad 2011-08-07 01:25:13 i The United States Of America

Tjejerna hade ju sleepover inatt, världens underbaraste tjej sov över. Så himla skön och rolig tjej på 7 år. JAg fick sovmorgon så det blev att sova till 9.00 sedan kommer dem in och attackerar mig, men jag fick sova till 9.00 och det är inte fy skam. Peter gjorde VÄRLDENS godaste grilledcheese, OH MY GOD på den lunchen. Vi drog ner till beachen och hängde där ett tag nu ska vi iväg hem till Audry(tjejen som sov över), jag och barnen ska se på Harry Potter medans dem vuxna ska ha lite vuxenmiddag.
nej nu skriker dem på mig att jag MÅSTE skynda mig, hetshetshetshets

hikie bikie

Publicerad 2011-08-05 20:17:12 i The United States Of America


Ändå bilden som är värd att visa och den suger.
Idag har Will inget camp, så vi hänger lite här hemma, efter lunch vill han dra på hike, typ promenad i bergen. Efter det drar vi oss ner till poolen och slappar och badar järnet. Ikväll har tjejerna lite sleepover med Audry, så det blir pizza, cola och film.
.
Jag har sagt det förrut, men jag har det verkligen bra nu.


Colbie Caillat

Publicerad 2011-08-05 07:56:52 i The United States Of America

första konserten i United States of America, CHECK. Väldigt spontant, Väldigt roligt, Väldigt mysigt, Väldigt Väldigt älskvärt.
Igår när jag och Denice hämtade twinsen från Truduca Camp, ser vi att Colbie Caillat ska spela här i Truckee, 4 augusti. Båda tänker, samma tanke och båda börjar pilla på pandora (typ spotify) för att lyssna på henne, vi blir som förälskade i hennes röst, hennes musik. Idag var allt som vanligt tills Denice säger fyra timmar innan konserten, jag har fixat två biljetter till dig och mig, kl 06.00 kommer nannyn som tar hand om Lydia, Elena och Will. Men herregudars, helt ofattbart att jag har sett henne live, efter två veckor i USA, efter två veckor i CA, efter två veckor hos Gant har jag hunnit göra så mycket, se så mycket, jag har väldigt mycket att vara tacksam för.
Ja vad ska jag säga och TruckeeThursday? Lite väl överskattat inte alls som jag trodde, men tjejerna blev nöjda för nu ser deras huvud ut som ett fågelbo. Lydia fixade en lila fjäder i håret, medans Elina fixade en grön fjäder i håret.

Truckee thursday

Publicerad 2011-08-04 23:27:02 i The United States Of America

Drogade? Påverkade? Nej det tror jag inte att dem var, men imorse var allt väldigt mycket mer besvärligt än vad det brukar vara på morgonen, tyvärr. Just då kände jag mig helt felplacerad i världen. Fast när vi satte oss i bilen var allt som vanligt och dem var lika underbara som dem alltid är när vi är ensamma! I bilen dunkar vi kecha, Black eyed peace när twinsen är med, men Will han gillar tysnaden som råder när man åker på freewayen eller genom Truckee och det är helt okej för mig. Will har ju sitt camp vid stranden så jag tog mig en springtur, längs med stranden jag har verkligen saknat det.
.
Jag här även hunnit med att hänga lite med Will på hans sailingcamp, många tittar på mig med fundersamma blickar och vill fråga var jag kommer ifrån vad jag gör här men ingen vågar. Tillslut kom det fram en och frågade mig, vad står det på din tröja. Ja det står SVEA, typ sverige. Sedan började dem fråga mig massa olika saker om dittan och datten. Det är något jag INTE saknar med Sverige, att vara så osocial mot nya människor man träffar, men som det är här me like! Snart ska jag plocka upp twinsen och Will, för att sedan göra oss i ordning för Truckeethursday, ingen anning vad det är, men dem säger att det är crowdy!!
mår väl ganska bra här uppe!

Yippieyej

Publicerad 2011-08-04 00:19:37 i The United States Of America

DEM LÄMNAR SVERIGE, FLYGER ÖVER ATLANTEN, FLYGER ÖVER HELA UNITED STATES OF AMERICA, LANDAR I CALIFORNIEN, I SAN FRANCISCO, FÖR ATT SEDAN TA SIG UT TILL ORINDA, I SEPTEMBER.
.
.
.
halvt, men ändå så helt
saknar mina två bröder ganska mycket

klagan

Publicerad 2011-08-03 23:44:38 i The United States Of America

dålig på att uppdatera skulle inte tro det va? Tycker att jag presterar över förväntan.
Igår var jag och Denice(värdmamma), hos några av hennes närmaste vänner, The Aakers Family. Det var verkligen hur roligt som helst. Familjen Aakers har med en au pair från Sverige, och så var det en annan svensk au pair där, så det kändes nästan som hemma. Elins värdpappa frågade mig om jag ville ha en margarita och jag tackar väldigt snällt och blygt, Nej tack! Sedan kommer Denice fram och frågar är det säkert att du inte vill ha? Då kunde jag inte säga nej, utan tacka snällt ja. Så Elin, Caroline och jag sitter och snackar hela kvällen om allt möjligt. Vid kvällsmaten fick Elin en bordsherre som var väldigt allmänbildad, jag menar amerikaner överlag kan inte så mycket om Europa och Sverige. Inga barn hemma igår heller så jag och Denice hade hela huset för oss själva.  Dem små liven hade sleepover så det var skönt, inget jäktandes utan bara ta det lungt på morgonen.
Idag ska vi ha en bjudning av The Aakers så idag har jag bakat kakor. Jag verkligen längtar tills jag kan ge mig ut för att springa en liten runda, jag verkligen längtar behöver det där extra adrenaliet i min kropp, suget är för stort. Men måste baka lite till först! suck!

Lake Tahoe

Publicerad 2011-08-01 21:49:41 i The United States Of America

Något är fel, VÄLDIGT fel. Tror att min jetlag har kommit. Brukar den inte komma lite tidigare? Jag menar det har gått 1,5 vecka i California och 2 veckor i United States of America.
Nu är nästan hela familjen här uppe i Tahoe och myser. Peter är och utforskar resten av United States of America. Igår myste vi till det hos Aakers, åt bananbröd med choklad bitar i, lika annorlunda som det mesta är här. Okej mys är kanske att ta i för det var sprit inblandad, så det var många som var lite dragna frammåt kvällen, men dem var söta! Guess what, idag har barnen ett nytt camp som de skulle på, Trudaca + Sailing.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela